Libnet.ro
UNICEF

21:32

Mirel Radoi nu s-a mai putut abtine! Cum a reactionat cand a fost intrebat daca lasa echipa nationala pentru Craiova

Playtech Playtech,
Mirel Radoi nu s-a mai putut abtine! Cum a reactionat cand a fost intrebat daca lasa echipa nationala pentru Craiova

Romania a invins Belarus, intr-o partida amicala disputata la Ploiesti, scor 5-3. Mirel Radoi si-a laudat jucatorii pentru prestatia din prima repriza, dar a recunoscut si ca au fost multe probleme in partea secunda. Calm in prima parta a interviului pentru Pro X, selectionerul a izbucnit in momentul in care a fost intrebat despre plecare . continuă pe Playtech

Mirel Radoi, atacat de un greu al nationalei. Cum a gresit fata de Ianis Hagi

Mirel Radoi a fost luat la tinta de un alt component al Generatiei de Aur. Dorinel Munteanu l-a criticat pe selectioner pentru modul in care l-a tratat pe Ianis Hagi. Cel mai selectionat jucator din nationala Romaniei, 134 prezente, crede ca Ianis trebuia folosit mai mult. in aceasta toamna, fotbalistul lui Glasgow Rangers a avut .

De ce Mirel Radoi nu l-a convocat pe Ianis Hagi. Secretul s-a aflat, ce s-a intamplat intre ei

S-a aflat de ce Mirel Radoi nu l-a convocat pe Ianis Hagi la echipa mare si l-a convocat la echipa mica. Gica Popescu, presedintele clubului Viitorul, a comentat situatia lui Ianis Hagi, convocat la echipa nationala U21 pentru meciul cu Danemarca din preliminariile EURO. Mirel Radoi l-a convocat pe Ianis Hagi la echipa mica pentru .

Ianis Hagi, mesaj subtil pentru Mirel Radoi. Ce a transmis fotbalistul dupa primul antrenament la U21

Ianis Hagi nu este afectat dupa ce Mirel Radoi l-a retrogradat la echipa nationala de tineret. Cel putin la nivel declarativ, fotbalistul lui Glasgow Rangers este foarte motivat. Vrea sa ajute reprezentativa U21 sa se califice din nou la Campionatul European. Pentru asta este nevoie de o victorie cu reprezentativa similara a Danemarcei. Partida decisiva .

Mirel Radoi, anunt de ultima ora despre plecarea de le echipa nationala! Ce decizie a luat

Echipa nationala a Romaniei s-a reunit pentru ultima actiune programata in 2020. Dar in centrul atentiei ramane Mirel Radoi, cel care este sub mare presiune dupa ultimele rezultate. La conferinta de presa de dupa esecul cu Austria, selectionerul a dat de inteles ca ar fi tentat sa isi dea demisia in noiembrie. Un amical cu .

Mirel Radoi, dupa meciul cu Belarus: Cred ca am castigat o repriza si am pierdut o repriza

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, miercuri seara, ca nationala Romaniei avea nevoie de victoria cu Belarusul, scor 5-3, in meci amical.

Mirel Radoi dupa 5-3 cu Belarus: E o problema ca am primit trei goluri

Selectionerul Mirel Radoi a analizat la cald victoria obtinuta pe teren propriu in amicalul cu Belarus.

Romania - Belarus. 9 jucatori noi in primul 11 al lui Mirel Radoi. Cum arata echipa de start

Mirel Radoi continua surprizele la echipa nationala. A schimbat 9 jucatori fata de ultimul meci, pierdut cu 0-1 in fata Austriei. Tatarusanu, titular incontestabil de ani de zile, a fost inlocuit de Lazar,.

Selectionerul Mirel Radoi despre prostia de meci amical cu Belarus, demisie si revansa cu Norvegia

Pentru nationala Romaniei urmeaza ultimele trei partide ale anului, iar Mirel Radoi a discutat intr-o conferinta de presa despre situatia de la prima reprezentativa. Selectionerul a comentat si declaratia lui Mircea Lucescu, cel care afirmase ca meciurile amicale ale nationalelor sunt o prostie.

Reactiile tricolorilor dupa victoria din amicalul cu Belarus: Ce au declarat Dennis Man si Razvan Marin. Ce a raspuns Mirel Radoi cand a fost intrebat daca pleaca la Universitatea Craiova

Dupa trei infrangeri consecutive, selectionata nationala de fotbal a Romaniei a reusit o prima victorie, 5-3 in compania Belarusului, intr-o partida amicala disputata la Ploiesti, iar selectionerul Mirel.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )