Libnet.ro
UNICEF

11:01

De ce nu pleaca Messi de la Barcelona, de fapt. Ce ar pati la scurt timp dupa parasirea echipei

Playtech Playtech,
De ce nu pleaca Messi de la Barcelona, de fapt. Ce ar pati la scurt timp dupa parasirea echipei

FC Barcelona a fost invinsa sambata in El Clasico, scor 1-3, si cu largul concurs al arbitrului. Care a dictat un penalty usor acordat pentru Real Madrid, dupa ce le refuzase unul, mai clar, catalanilor. Dar cu adevarat ingrijorator pentru fanii Barcelonei este jocul prestat de Leo Messi. Starul argentinian a facut un nou meci . continuă pe Playtech

Si-a facut o fotografie si a postat-o pe Instagram, insa in scurt timp a inceput sa primeasca fel de fel de comentarii de la prietenii sai. Detaliul care i-a scapat a fost insa observat de toti (FOTO)

Isi facuse o fotografie intr-o rochie de seara si a postat-o pe Instagram, dar in scurt timp a primit fel de fel de comentarii. Cand s-a uitat mai bine a observat detaliul care ii scapase si care facuse.

Managerul Spitalului Victor Babes, avertisment ingrozitor pentru cetateni. Cate cazuri de COVID-19 vom avea pe zi in scurt timp

Pandemia de COVID-19 atinge cifre alarmante in toata lumea, inclusiv in Romania, in ultimele 24 de ore fiind raportate 4. 902 cazuri, dintre care, 804 doar in Bucuresti. in urma cu putin timp, cunoscutul medic, Emilian Imbri a transmis un avertisment cu privire la cresterea numarului de cazuri in viitorul foarte apropiat. Oprirea brusca a transmiterii .

O femeie a pus bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu suc de lamaie. Ce s-a intamplat in cel mai scurt timp

Toata lumea stie ca bicarbonatul de sodiu este bun la multe. De la curatat prin casa si pana la micile tratamente naturiste. Dar stiti ce se intampla cand amestecati, chiar si din greseala, bicarbonatul de sodiu si sucul de lamaie intr-un pahar? Vom incerca sa aflam impreuna. Ce putere secreta au bicarbonatul de sodiu si .

Rusia a continuat sa dezvolte Noviciok mult timp dupa inchiderea oficiala a programului, ancheta internationala

Cercetatorii militari rusi au continuat sa lucreze la dezvoltarea agentului neurotoxic Noviciok mult timp dupa ce Moscova si-a distrus depozitele de arme chimice, a spus vineri o ancheta internationala, relateaza The Moscow Times, citand o ancheta de presa la care au contribuit mai multe publicatii internationale.

inca un deputat pleaca din Pro Moldova: Voi activa ca deputat neafiliat

Deputatul Grigore Repesciuc a anuntat vineri, 23 octombrie, ca pleaca din Pro Moldova. Anuntul vine la scurt timp dupa ce si Sergiu Sirbu a comunicat ca paraseste partidul lui Andrian Candu.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )