Libnet.ro
UNICEF

12:00

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturi la Roma. Ce schimbare tactica i-a adus victoria

Playtech Playtech,
Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturi la Roma. Ce schimbare tactica i-a adus victoria

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, scor 7-5, 6-4. A fost un meci in care a trebuit sa faca fata ofensivei totale a tinerei sale adversare. Dar Yastremska, 20 de ani, a comis si foarte multe erori nefortate. continuă pe Playtech

CTP, reactia perfecta dupa victoria Simonei Halep de la Roma: I-au explodat la picioare

A doua jucatoare a lumii si principala favorita la castigarea turneului de la Roma a trecut de Dayana Yastremska in optimi. Reactia lui CTP dupa victoria Simonei Halep este una cum nu se putea mai frumoasa! Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa victoria lui Halep O noua victorie pentru Simona Halep. Aceasta s-a calificat in .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 3 la WTA Roma. Premiile au scazut dramatic din cauza pandemiei

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Este un succes firesc obtinut de Halep, in fata jucatoarei de pe locul 99 in clasamentul WTA. Calificarea intre ultimele 16 la turneul de categorie Premier 5 din Italia este recompensata cu un cec in .

Adversara Simonei Halep in turneul de la Roma va fi o italianca

Jucatoarea italiana Jasmine Paolini 24 de ani, locul 99 WTA) va fi adversara Simonei Halep in turu.

Digi Sport: Moment tensionat surprins de camerele TV. Ce a facut viitoarea adversara a Simonei Halep. Cum a ales sa-si concedieze antrenorul

Jucatoarea ucraineana Dayana Yastremska 20 de ani, 29 WTA) va fi adversara Simonei Halep 2 WTA, principala favorita) in optimile turneului WTA de la Roma.

TVR, prima reactie dupa ce Mircea Radu si-a falsificat veniturile. Cum il apara

Televiziunea Romana vine in apararea lui Mircea Radu dupa ce s-a aflat ca acesta si-a falsificat veniturile. Ce s-a intamplat dupa ce fostul prezentator a fost acuzat de MediaSind ca si-ar fi falsificat declaratia de avere? Mircea Radu si-a falsificat declaratia de avere. Prima reactie a trustului Mircea Radu a ajuns in prim-planul ziarelor din .

WTA Roma: Cand are loc meciul Simonei Halep cu Dayana Yastremska din optimi

Simona Halep si Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA) se intalnesc pentru prima oara, vineri, la turneul de categorie Premier 5 de la Roma. Partida dintre cele doua va fi a doua de pe terenul central de la Foro Italico si va conta pentru faza optimilor de finala.

Simona Halep ajunge in sferturi la Roma a cincea oara in cariera

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, vineri, intre primele opt jucatoare la turneul WTA Premier 5 din capitala Italiei.

inca o victorie importanta a Simonei Halep

Simona Halep a trecut de Dayana Yastremska in optimile turneului de la Roma, scor 7-5, 6-4, scrie DigiSport. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )