Libnet.ro
UNICEF

12:15

Scandal la Roland Garros. Jucatoare, scoasa intr-un scaun cu rotile, dar adversara a izbucnit Du-te dracului!

Playtech Playtech,
Scandal la Roland Garros. Jucatoare, scoasa intr-un scaun cu rotile, dar adversara a izbucnit Du-te dracului!

Kiki Bertens a obtinut calificarea in turul 3 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Sara Errani, scor 7-6, 3-6, 9-7. Partida castigata de favorita numarul 5 a intrecerii a durat 3 ore si 11 minute. Iar jucatoarea din Olanda a avut mari probleme in ultima parte a meciului, din . continuă pe Playtech

VIDEO Scene incredibile la Roland Garros: Kiki Bertens a parasit terenul intr-un scaun cu rotile, iar adversara a injurat-o la finalul partidei

Kiki Bertens si Sara Errani au oferit un meci epic la Roland Garros: duel de trei ore si 11 minute. S-a impus olandeza cu 9-7 in decisiv, iar aceasta a parasit terenul intr-un scaun cu rotile din cauza durerilor musculare. De cealalta parte, italianca i-a urat de bine adversarei in cel mai dulce stil italian cu putinta.

Update Roland Garros: Romania ramane cu 5 jucatoare in competitie

Romania a ramas cu cinci jucatoare in turul al doilea la Roland Garros. Dupa Simona Halep, Irina Beg.

Irina Bara produce surpriza la Roland Garros

Nu mai putin de patru jucatoare din Romania au evouat, marti, in primul tur la Roland Garros. Doua dintre jucatoare s-au calificat in turul urmator.

Surpriza mare la Roland Garros: Victoria Azarenka, una dintre marile favorite, eliminata de ocupanta locului 161 WTA

Finalista la US Open si una dintre cele mai in forma jucatoare ale momentului, Victoria Azarenka cap de serie numarul 10) a parasit Roland Garros-ul in turul al doilea.

Simona Halep - Sara Sorribes Tormo, 6-4, 6-0, in turul 1 la Roland Garros 2020. Romanca a castigat 10 game-uri consecutive

Simona Halep,locul 2 WTA,a invins-o duminica pe jucatoare de origine spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 70 in ierarhia mondiala, inturul 1 la Roland Garros 2020. Partida a avut locpe.

Moment socant la Roland Garros. O americanca a urlat spre Monica Niculescu: ce criza de nervi

Turneul de Grand Slam de la Roland-Garros continua si astazi cu ultimele meciuri din primul tur, iar pe tabloul feminin joaca Monica Niculescu, Ana Bogdan, Sorana Cirstea si Irina Bara. Moment socant la Roland Garros. O americanca a urlat spre Monica Niculescu Se pare ca in meciul dintre Danielle Collins s-a lasat si cu urlete.

Simona Halep scapa de o mare rivala la Roland Garros

Un nou cap de serie a cazut in turneul feminin de la Roland Garros, miercuri, in faza turului al doilea.

Serena Williams, OUT de la Roland Garros!

Fosta lidera mondiala Serena Williams a fost obligata sa se retraga de la Roland Garros din cauza unei accidentari.

Ce i-a facut Djokovic unui fan ce purta o sapca cu Federer, la Roland Garros! S-a incins de tot

Novak Djokovic a debutat in forta la Roland Garros. El a fost vigilent atat pe teren, cat si tribuna, unde a vazut un fan care a tinut sa-l agaseze purtand o sapca cu insemnele lui Roger Federer. Replica nu s-a lasat asteptata. Atmosfera s-a incins la Roland Garros. Djokovic, reactie imprevizibila pentru un fan carepurta .

Asa am trait Simona Halep - Irina Begu in turul 2 la Roland Garros

Duel suta la suta romanesc, miercuri, in turul secund la Roland Garros, intre principala favorita Simona Halep si Irina Begu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.206 seconds )