Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cartea mortilor a fost descoperita abia acum. Secretele macabre pe care le contine

Playtech Playtech,
Cartea mortilor a fost descoperita abia acum. Secretele macabre pe care le contine

Carte mortilor, care contine secrete macabre, a fost descoperita abia acum. Un manuscris, pastrat intr-unul dintre cele 60 de sarcofage descoperite la inceputul acestei luni in necropola Saqqara, la sud de Cairo, Egipt, corespunde unuia dintre cele mai vechi texte funerare egiptene-Cartea mortilor. Descoperire fabuloasa in Egipt. A fost dezgropata Cartea Mortilor. Aceasta contine vrajii . continuă pe Playtech

Un manuscris vechi de 4.000 de ani, o introducere la Cartea mortilor, descoperit la sud de Cairo

Un manuscris, pastrat intr-unul dintre cele 60 de sarcofage descoperite la inceputul lunii octombrie in necropola Saqqara, la sud de Cairo, corespunde unuia dintre cele mai vechi texte funerare egiptene, Cartea mortilor.

Stefan Banica Jr. a spus adevarul abia acum: Mi-a dat cu tifla pe la 18 ani

Au trecut 34 de ani de cand artistul si actorul a aparut in celebrul film Liceenii. Stefan Banica Jr. a spus adevarul abia acum despre acele momente. Dar si despre cum faima la ocolit dupa aceste productii care credea el ca il vor propulsa pe culmile succesului. Stefan Banica Jr. a spus adevarul abia acum .

Rezultate Loto 6 din 49, duminica, 25 octombrie 2020. Ce numere au fost extrase chiar acum

Loteria Romana continua sa acorde premii. Asadar, la tragerile Joker si Super Noroc, desfasurate joi 22 octombrie 2020, au fost doua bilete norocoase. La o agentie din Baia Mare, s-a castigat un premiu in valoare de 128. 207,19 lei, la categoria a III-a, la Joker, iar la o agentie din Marghita, judetul Bihor, s-a castigat un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )