Libnet.ro
UNICEF

20:02

Cum faci acasa cea mai buna polenta. Mamaliga, la fel ca in Italia

Playtech Playtech,
Cum faci acasa cea mai buna polenta. Mamaliga, la fel ca in Italia

In articolul urmator va propunem sa invatati sa faceti acasa cea mai buna polenta. Mamaliga va iesi la fel ca in Italia. Polenta este una dintre cele mai gustoase retete de mamaliga. Cum sa faci acasa la tine mamaliga italiana selicioasa. Care sunt secretele polentei Secretele polentei si al gustului sau delicios consta in modul . continuă pe Playtech

Cea mai buna varza murata, secretul localnicilor din Milisauti. Reteta perfecta, doar aici se face asa

In sezonul rece, cand nu prea mai gasim legume proaspete, toate gospodinele trebaluiesc in bucutarie. Este deja impamantenit obiceiul de a avea in casa, cel putin un borcan mare cu varza murata. Dar, ca sa iasa treaba buna, exista retetesecrete,unele dintre ele pastrate din generatie in genratie. Este si cazul localnicilor din Milisauti, care au .

Nicusor Dan, fondatorul USR: Ludovic Orban, cea mai buna varianta de premier. E o persoana de incredere, care isi tine cuvantul si e loiala oamenilor. E o persoana cu viziune si anvergura (VIDEO)

Nicusor Dan a anuntat ca va vota PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie si spune despre Ludovic Orban ca este cea mai buna varianta de prim-ministru dintre cele inscrise in cursa electorala de dumi.

Cea mai buna veste a zilei pentru milioane de romani. Pretul pentru energie electrica este de invidiat in UE

In Romania se platesc printre cele mai mici preturi la energia electrica de consum domestic, in termeni nominali. Pretul energiei electrice platit de populatie in Romania este printre cele.

Prima reactie din USR dupa ce Nicusor Dan a declarat ca PNL e cea mai buna optiune la guvernare: O aberatie

Senatorul USR Florina Presada a reactionat miercuri dupa ce Primarul General al Capitalei a declarat intr-o conferinta de presa ca PNL reprezinta cea mai buna optiune pentru guvernare.

Actiunile europene au incheiat luna noiembrie cu o crestere de peste 14%, cea mai buna evolutie de la inceperea inregistrarii datelor, in 1986

Indicele pan-european Stoxx 600 a incheiat tranzactiile de luni in scadere cu 0,6%, dar pe ansamblul lunii noiembrie a inregistrat cea mai buna evolutie de la inceperea inregistrarii datelor, in 1986, transmite Reuters.

Despre cea mai de succes alianta din istorie, din Pacific si pana la Marea Neagra, in raportul NATO 2030. Raportul recomanda descurajarea agresiunilor Rusiei pe flancul estic

Un raport intocmit de un grup 10 experti arata ca NATO este cea mai de succes alianta din istorie, cuprizand aproape un miliard de oameni si jumatate din Produsul Intern Brut global, intr-un spatiu care se.

Ultimul episod din The Undoing, cea mai mare audienta pentru HBO de la finalul Big Little Lies

Ultimul episod din miniseria The Undoing, cu Nicole Kidman si Hugh Grant in rolurile principale, a generat cea mai mare audienta pentru HBO de la finalul sezonului secund al Big Little Lies de anul trecut, potrivit Variety.

Cea mai inalta cladire din lume, luminata in culori drapelului de Ziua Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, Burj Khalifa din centrul Dubaiului, cea mai inalta cladire din lume, a.

Laura Vicol, candidat PSD la Camera Deputatilor: intr-un an, PNL a reusit sa ne provoace a doua cea mai mare scadere economica din UE

PNL conduce Romania de un an de zile si a reusit sa ne provoace a doua cea mai mare scadere economica din Uniunea Europeana.

Ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Daniel Ionita: Marea Unirea de la 1918 ramane poate cea mai sublima pagina de istorie

Ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Daniel Ionita, a declarat cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei ca Marea Unirea de la 1918 ramane poate cea mai sublima pagina de istorie: Anul acesta celebram.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2756 seconds )