Libnet.ro
UNICEF

11:01

Cum faci curatenie in casa, in cel mai scurt timp posibil. Secretul inainte de Craciun

Playtech Playtech,
Cum faci curatenie in casa, in cel mai scurt timp posibil. Secretul inainte de Craciun

Am vazut cu ochii nostri ca personalul din hotel se ocupa de curatenie in doi timp si trei miscari, lucru curios, caci fiecaruia ii ia cel putin jumatate de ceas pentru a face ordine acasa. Oare cum procedeaza cameristele in a aranja rapid camerele? Descopera si tu secretele mai jos. Trucuri pentru curatenia de Craciun. continuă pe Playtech

ORBAN: Suntem hotarati ca in cel mai scurt timp posibil sa dam Romaniei un Guvern competent

PNL, USR PLUS si UDMR sunt hotarate sa dea Romaniei un Guvern competent, un Guvern responsabil, un Guvern hotarat sa reformeze marile sistemele publice, a afirmat presedintele formatiunii liberale, Ludovic Orban, conform Agerpres.

Diana Sosoaca dezbate cel mai popular mit din istoria romanilor. Ce zice de oamenii care au stat la geam in restaurante

Inca de la inceputul pandemiei au existat voci care au combatut purtarea mastii de protectie. in acelasi timp, tot mai multe voci vorbeau de numarul mult mai mare de infectari cu gripa. Acestia spuneau ca numarul infectarilor cu covid este mult mai mic in raport cu el al gripei sezoniere. Statisticile, de fapt, arata ca .

Cum a murit Alexandru Socol, cel mai activ protestatar Rezist. Asa l-a gasit fratele sau

Alexandru Socol, cel mai activ protestatar Rezist, a murit. Vestea ca fondatorul ONG-ului Coruptia ucide a socat pe toata lume. Familia e in stare de soc. Alexandru Socol a murit. Cum si-ar fi gasit sfarsitul cel mai activ protestatar Rezist Unul din ce mai activi protestatari REZIST din Piata Victoriei a fost gasit fara suflare.

Preturile pentru vaccinul anti-covid-19, publicate din greseala. Cel mai scump e al lui Bill Gates

Care sunt preturile pentru vaccinul anti-COVID-19? Lista a fost publicata din greseala, iar cel mai scump se pare ca a fost evaluat a fi cel al lui Bill Gates. Cat trebuie sa scoata din buzunar Uniunea Europeana pentru fiecare doza in parte? Preturi vaccin anti-COVID-19 Un oficial din guvernul Belgiei a publicat din greseala tabelul .

VLAD VOICULESCU: Din pozitia de ministru al Sanatatii pot sa servesc cel mai bine interesul romanilor

Vlad Voiculescu a transmis printr-un mesaj pe facebook ca a acceptat desemnarea sa de catre USR PLUS pentru pozitia de ministru al Sanatatii cu convingerea ca din aceasta functie poate servi cel mai bine interesul romanilor in acest moment critic.

Acord in Congresul SUA pentru al doilea cel mai mare pachet de asistenta economica din istoria tarii

Liderii din congresul american au ajuns duminica la un acord asupra pachetului de asistenta in valoare de 900 de miliarde de dolari ce va ajuta economia, dar si cetateni, in contextul agravarii pandemiei, votul urmand sa fie dat cel mai probabil azi.

VIDEO Rafael Leao a inscris cel mai rapid gol din istoria Serie A Sassuolo vs AC Milan 1-2

Rafael Leao, atacantul portughez al lui AC Milan, a marcat cel mai rapid gol din istoria campionatului de fotbal al Italiei, dupa numai 6. 2 secunde de joc, duminica, in meciul din deplasare cu Sassuolo 2-1 pentru formatia pregatita de Stefano Pioli).

Companiile chineze au atras in acest an 11,7 milioane de dolari prin intermediul a 30 de oferte publice initiale efectuate in SUA, cel mai mult dupa 2014

Companiile chineze au atras in acest an 11,7 milioane de dolari prin intermediul a 30 de oferte publice initiale efectuate in SUA, cel mai mult dupa 2014, in pofida tensiunilor dintre cele doua tari, potrivit datelor publicate de Renaissance Capital, transmite CNBC.

VIDEO Youssoufa Moukoko a devenit cel mai tanar marcator din istoria Bundesligii, dar Borussia Dortmund a pierdut (1-2 vs Union Berlin)

La 16 ani si o luna, Youssoufa Moukoko a inscris pentru Borussia Dortmund in meciul cu Union Berlin, si a devenit cel mai tanar marcator din campionatul Germaniei.

Cine este cel mai valoros fotbalist din Liga 1. Transfermarkt a actualizat cotele de piata

Transfermarkt, site-ul de specialitate care se ocupa de evaluarea cotelorde piata ale fotbalistilor profesionisti din intreaga lume, a actualizat datele pentru jucatorii din Liga 1. Cel mai valoros este.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )