Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detalii nestiute despre Dan Capatos. Romanii au uitat cine este el, de fapt

Playtech Playtech,
Detalii nestiute despre Dan Capatos. Romanii au uitat cine este el, de fapt

Au aparut detalii nestiute despre Dan Capatos. Romanii au uitat cine este el, de fapt. Toate detaliile, in articolul de mai jos. Secretele din viata lui Dan Capatos. Cum a ajuns sa faca televiziune S-au aflat detalii nestiute despre Dan Capatos. Romanii nici nu stiul de fapt, cine este el cu adevarat. Dan Capatos modereaza de . continuă pe Playtech

Dan Capatos pleaca de la Antena 1. Ce se intampla cu Xtra Night Show!

Dupa nu mai putin de 13 ani in care a prezentat o emisiune de noapte la Antena 1, Dan Capatos a parasit postul tv. Iata unde a plecat si ce se va intampla cu Xtra Night Show.

EXCLUSIV Ce se intampla cu emisiunea lui Dan Capatos. De ce nu mai apare la Antena 1, de fapt

Una dintre cele mai longevive vedete autohtone de televiziune, Dan Capatos, nu a mai revenit pe micile ecrane in aceasta saptamana, desi serile de luni, marti si miercuri sunt ale lui, prin traditie. Absenta prezentatorului show-ului nocturn Xtra Night Show, de la Antena 1, nu a trecut neobservata, asa ca au aparut deja zvonuri privind .

Schimbari majore la Antena 1. Dupa 13 ani, show-ul lui Dan Capatos, MUTAT la un alt post de televiziune

Schimbari majore la Antena 1. Show-ul lui Dan Capatos se muta la o alta televiziune. Ne vom distra cate doua ore pe seara, le-a dat asigurari Capatos telespectatorilor sai. Se va intampla cu.

Emisiunea lui Dan Capatos se muta de la Antena 1. Unde va putea fi urmarita

Emisiunea lui Dan Capatos se muta de la Antena 1. Astfel, din 11 ianuarie, late night show-ul va fi .

Medicul Virgil Musta, adevarul despre vaccinul anti-Covid-19. Cine nu ar trebui sa il faca, de fapt

Medicul Virgil Musta, seful sectiei de Boli Infectioase a spitalului Victor Babes din Timisoara a vorbit pentru prima data despre categoria persoanelor care ar trebui sa se informeze inainte de a face vaccinul anti-Covid-19. Specialistul considera ca decizia vaccinarii este individuala si nimeni nu trebuie sa fie obligat sa-l faca. Regula numarul 1, increderea in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )