Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lovitura dura pentru Ilie Nastase. Unul din secretele rusinoase au iesit la iveala dupa bataia data Ioanei

Playtech Playtech,
Lovitura dura pentru Ilie Nastase. Unul din secretele rusinoase au iesit la iveala dupa bataia data Ioanei

Este lovitura dura pentru Ilie Nastase. Unul din secretele rusinoase au iesit la iveala dupa bataia data Ioanei. Ce se intampla cu fostul numarul 1 WTA, cititi in articolul de mai jos. S-a aflat secretul lui Ilie Nastase. Ce se intampla cu firmele fostului jucator de tenis Ilie Nastase a primit o lovitura dura. S-a . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Tavi Colen, lovitura dura pentru Alin Oprea. Decizia radicala luata dupa divortul acestuia

Piesa Atat de singur, lansata in 1997, le-a adus celebritatea solistilor Tavi Colen si Alin Oprea, componentii de atunci ai trupei Talisman. Succesul muzical a venit insa la pachet si cu un scandal de proportii, cei doi artisti renuntand la colaborare in 2006. Iata insa ca, anul trecut, dupa despartirea de sotia Larisa, femeia care .

Rasturnare de situatie intre Ioana si Ilie Nastase. Acum e clar, a facut anuntul in direct la TV

Cuplul Ioana si Ilie Nastase au avut un inceput de an tumultuos. Gelozie, scandal, plecat de-acasa, cam asa au inceput cei doi anul 2021. Deja se punea problema despartirii definitive intre cei doi. Aseara la XNS, Dan Capatos a facut lumina in scandalul inceputului de an. Ioana si Ilie Nastase s-au impacat, a fost anuntul .

Ilie Nastase, condamnat la inchisoare. Problemele se tin scai de el

De parca problemele pe care le are cu sotia sa nu ar fi de ajuns, Ilie Nastase a fost condamnat la inchisoare. Fostul mare tenismen pare a fi urmarit de ghinioane in ultima vreme. Ilie Nastase, pedeapsa de 9 luni si 10 zile de inchisoare in urma cu doar cateva zile, Ioana Nastase apela numarul .

Ioana, detalii socante despre bataia incasata de la Ilie Nastase: Nu stiam daca mai ies vie! Ce spune despredivort

Inceputul noului an s-a lasat cu peripetii pentru cuplul format din Ioana Simion 45 de ani) si Ilie Nastase 74 de ani).

DigiSport: Ilie Nastase, la un pas de faliment? Aproape toate firmele sale au sucombat Ce datorie are la banca

Dupa scandalul in care si-ar fi batut ultima sotie, problemele se tin scai de Ilie Nastase 74 de ani).

Telekom Romania a primit o lovitura dura. Amenda uriasa pe care a primit-o

Piata romaneasca de telecomunicatii, desi in plina expansiune, inca are probleme de infrastructura. Telekom Romania, in plin proces de vanzare, anunta ANCOM, nu si-a onorat obligatiile, conform planului de dezvoltare a infrastructurii. Ca urmare a acestei situatii gigantul de telecomunicatii a fost penalizat de institutia de reglementare a telecomunicatiilor. Telekom Romania nu-si onoreaza obligatiile ANCOM .

Ministrul Educatiei, lovitura uriasa pentru romani. Ce elevi vor reveni in banci din 8 februarie. Ce noi reguli apar in semestrul al doilea

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi data oficiala a redeschiderii scolilor. Vestea i-a bucurat pe multi dintre parinti si elevi, dar totodata, i-a ingrijorat pe altii. Ministrul Educatiei a anuntat recent categoriile de elevi care vor merge fizic la scoala. Din pacate, sistemul hibrid folosit pana acum nu va mai exista, in schimb sunt in .

Ce s-a intamplat, de fapt, la bataia primita de Ioana Nastase. Detalii socante, cum s-a comportat Ilie Nastase

Noi dezvaluiri au iesit la iveala in scandalul dintre Ilie Nastase si Ioana Nastase. Iata la ce agresiune a fost supusa bruneta. Scandalul inca continua, la mai bine de o saptamana de la agresiune. Ce s-a intamplat, de fapt, la bataia primita de Ioana Nastase Desi celebrul sportiv a negat acuzatiile care i-au fost aduse, .

Actorul Dustin Diamond, celebru pentru rolul lui Screech din serialul Salvati de clopotel, a fost diagnosticat cu cancer in stadiu avansat

Dustin Diamond, indragitul actorul din serialul Salvati de clopotel, a fost diagnosticat cu cancer in stadiu avansat. Barbatulin varsta de 44 de ania primit diagnosticulin urma cu cateva.

PNL, noi pasi pentru revocarea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului. Florin Roman: Stimati colegi din coalitie, propunem o noua numire? Convocam o sesiune extraordinara a Parlamentului?

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a solicitat miercuri, in plenul Parlamentului, convocarea Comisiilor juridice pentru a lua in dezbatere cererea liberalilor de revocare a Renatei Weber din functia de Avocat al.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2082 seconds )