Libnet.ro
UNICEF

21:15

Secretul lui Vladimir Putin a iesit la iveala. Presa din Rusia l-a dat de gol VIDEO

Playtech Playtech,
Secretul lui Vladimir Putin a iesit la iveala. Presa din Rusia l-a dat de gol VIDEO

Proekt Media Investigation, varianta ruseasca a platformei Rise Project, adt recent publicitatii cateva din secretele ascunse ale lui Vladimir Putin. Se pare ca tarul de la Kremlin ar avea o a treia fiica, dintr-o relatie cu o fosta menajera. Conform site-ul de investigatii, mama fetei de 17 ani, ar fi acum proprietara unei companii controversate. continuă pe Playtech

Presa rusa scrie ca Vladimir Putin ar avea o a treia fiica dintr-o relatie cu o fosta menajera devenita milionara

Vladimir Putin ar putea fi tatal unei fete in varsta de 17 ani crescuta de in cea mai mare discretie posibila la Sankt Petersburg, relateaza portalul de investigatii Proekt, citat de The Moscow Times.

Romania, amenintata grav de Vladimir Putin. Represaliile promise sunt severe

Donald Trump a pierdut alegerile prezidentiale, in America. Ca ultima decizie, importanta, Trump a anuntat ca Statele Unite se vor retrage din Tratatul Open Sky. Presedintele, in decizie, a invocat incalcarile comise de Vladimir Putin si Rusia. Acum, Vladimir Putin ameninta cu represalii asupra celorlalte 34 de tari ramase in tratat. Vladimir Putin contraataca, dupa .

Vladimir Putin rupe tacerea. Ce spune despre alegerile Trump-Biden din America

Vladimir Putin a rupt si a spus tot despre alegerile Trump-Biden din America. Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a spus la televiziunea de stat, ca este pregatit sa lucreze cu oricine are increderea poporului american. De asemenea, liderul rus a precizat ca il va felicita pe castigatorul alegerilor din SUA in momentul in care formalitatile se .

Rusinea istorica traita de Vladimir Putin. Asa ceva nu s-a mai intamplat in ultimii 20 de ani

Se apropie de sfarsit?! Toata lumea vorbeste despre rusinea istorica traita de Vladimir Putin. Nu s-a mai intamplat asa ceva de mai bine de doua decenii. Popularitatea lui Vladimir Putin, la cel mai scazut nivel Era Putin pare sa se apropie de sfarsit. Pandemia de coronavirus a facut ca popularitatea liderului de la Kremlin sa .

Vladimir Putin, noi amenintari spre Romania. SUA este tinta finala dupa ultimul gest al lor

Romania se afla printre cele 34 de state din tratatul Cer deschis, cu privire la retragerea SUA, la care Rusia a lansat un avertisment. Avertismentul a fost dat de catre seful delegatiei ruse la negocierile de la Viena pe probleme de securitate militara. Acesta anunta represalii severe impotriva tarilor ramase in acest acord. Vladimir Putin, .

Jurnalisti de investigatie rusi afirma ca au descoperit o a treia fiica a lui Vladimir Putin Mama fetei ar fi ajuns de la menajera la multimilionara in dolari

Presedintele rus Vladimir Putin ar putea fi tatal unei fete in varsta de 17 ani crescuta de un milionar discret din St. Petersburg, scrie site-ul de investigatii Proekt citat de Moscow Times.

Daniil Medvedev, felicitat de Vladimir Putin dupa ce a castigat Turneul Campionilor

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a felicitat pe jucatorul de tenis Daniil Medvedev pentru succesul obtinut la Turneul Campionilor de la Londra, in finala caruia l-a invins duminica pe austriacul Dominic Thiem 4-6, 7-6, 6-4), informeaza EFE.

De ce Vladimir Putin inca nu a fost vaccinat impotriva COVID-19, desi Rusia are deja un vaccin

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a explicat de ce Vladimir Putin inca nu a fost vaccinat impotriva noului coronavirus, desi Federatia Rusa se lauda ca a elaborat un vaccin eficient, numit Sputnik V.

Rusia: Vladimir Putin a promulgat majorarea impozitelor pentru veniturile mari

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat luni o lege care majoreaza impozitele pentru venituri mari, anuntata in aceasta vara, si care reprezinta o prima lovitura data cotei unice de impozitare, cu care Rusia se mandrea, scrie AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )