Libnet.ro
UNICEF

22:15

Campanie la altar pentru oile Domnului: bisericile din Sectorul 1 al Capitalei, transformate in cafenele politice

Playtech Playtech,
Campanie la altar pentru oile Domnului: bisericile din Sectorul 1 al Capitalei, transformate in cafenele politice

Bucuresti, Sectorul 1: primarul Dan Tudorache a organizat mai multe intalniri cu bucurestenii in cateva biserici din cartierele pe care le pastoreste. Potrivit Hotnews, aceste discutii cu cetatenii in fata altarelor au luat amploare in ultima vreme, inainte de alegerile europarlamentare. Edilul Sectorului 1 a participat la discutii organizate la Manastirea Casin, la Biserica Sfanta [] . continuă pe Playtech

FMI reduce previziunile de crestere pentru zona euro / Situatia din Germania si Italia, in prim plan

Fondul Monetar International a redus net marti previziunile de crestere pentru zona euro, in conditiile in care motorul german da semne de slabiciune iar Italia pare sa intre in stagnare, scrie AFP.

Comisarul responsabil pentru respectarea datelor personale din Noua Zeelanda sustine ca Facebook este o companie corupta moral

Comisarul responsabil pentru respectarea legii privind datele cu caracter personal din Noua Zeelanda critica dur compania Facebook in contextul atacurilor din Christchuch, potrivit The Guardian.

CAMPANIA URGENTA ESTE PENTRU URGENTE Peste jumatate din apelurile la 112 in 2018 nu au fost de competenta serviciului

Campania Urgenta este pentru Urgente, care isi propune sa contribuie la educarea populatiei din Romania cu privire la utilizarea rationala si responsabila a serviciilor medicale de urgenta, a fost lansata duminica printr-o conferinta de presa la Spitalul de Urgenta Floreasca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )