Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cum a sifonat bani primarul PSD din sectorul 5 pentru o pagina de Facebook

Playtech Playtech,
Cum a sifonat bani primarul PSD din sectorul 5 pentru o pagina de Facebook

Despre banii care se invart la stat, mediul privat habar nu prea are, doar ca uneori mai scapa informatii si afli cat de mult esti furat, ca de primarul PSD din sectorul 5. Daca ai facut. continuă pe Playtech

Cum a risipit bani primarul PSD din sectorul 5 pe o pagina de Facebook

Despre banii care se invart la stat, mediul privat habar nu prea are, doar ca uneori mai scapa informatii si afli cat de mult esti furat, ca de primarul PSD din sectorul 5. Daca ai facut.

Incendiu ntr-un bloc din sectorul 3 al Capitalei. O femeie de 79 de ani a murit

Un incendiu a izbucnit, joi dimineata, intr-un bloc de locuinte de pe strada Lucretiu Patrascanu din Sectorul 3 al Capitalei, intr-un apartament fiind gasiti un barbat si o femeie, potrivit ISU Bucuresti-Ilfov, transmite Mediafax. Femeia in varsta de 79 de ani nu a mai putut fi salvata.

Oprisan: Nu mor de dragul lui Liviu Dragnea, dar nu poti sa vii peste noapte, cnd n-ai deschis gura n interiorul partidului, si sa scrii o scrisoare / E cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului

Cu o ora inainte de sedinta decisiva din PSD, Marian Oprisan, ii critica deschis pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea, calificand demersul ca fiind cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. Stiti ca nu mor de dragul lui Liviu Dragnea, cand am avut ceva de zis am zis in interiorul partidului si lucrurile au fost regularizate. Nu poti sa vii peste noapte, cand n-ai deschis gura in organismele statutate, si sa scrii o scrisoare si sa te adresezi cetatenilor cu probleme strict ale PSD, a spus el.

Danske Bank, anchetata de autoritatea daneza din sectorul financiar

Autoritatea daneza de Supraveghere in Domeniul Financiar FSA) a lansat o noua ancheta in urma implicarii Danske Bank A/S intr-un scandal de spalare de bani, care a socat opinia publica, transmit DPA si Reuters.

PSD pregateste campania pentru referendum. Stefanescu: Acum se lucreaza la slogan / Toti activistii de partid vor face un raport pentru discutiile pe care le au cu oamenii

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat miercuri, pentru Mediafax, ca social-democratii lucreaza in prezent la un slogan al campaniei de la referendumul pentru familie si ca mesajul unitar al PSD ar putea fi adoptat intr-o sedinta largita a conducerii partidului.

Invitatie din PNL pentru pucistii din PSD. Haideti luni...

Razvan Prisca, deputat PNL, a lansat o invitatie pentru dizidentii din PSD. De multe ori, am spus ca e important sa fii intelept. Momentul motiunii de cenzura este unul delicat. Si atunci, putem sa.

Dragos Bucur, despre referendumul pentru familie: Trebuie sa imi spun parerea, macar din respect pentru prietenii mei gay

Actorul Dragos Bucur se alatura vedetelor care s-au pozitionat impotriva referendumului pentru familia traditionala. Trebuie sa imi spun parerea despre referendumul acesta, macar din respect pentru prietenii.

UPDATE Crin Antonescu si Vasile Blaga s-au nscris n cursa din PNL pentru europarlamentare

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, si-a depus astazi, la partid, candidatura pentru alegerile europarlamentare, a declarat pentru HotNews, liderul liberalilor, Ludovic Orban. Salut decizia domnului Antonescu de a se inscrie in cursa, a declarat Orban. UPDATE Vasile Blaga, fostul co-presedinte PNL, a confirmat pentru Hotnews. ro ca si-a depus deja, la randul sau, candidatura la europarlamentare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )