Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce inseamna scutirea de impozit a IT-istilor. Care este justificarea acestei masuri

Playtech Playtech,
Ce inseamna scutirea de impozit a IT-istilor. Care este justificarea acestei masuri

Scutirea de impozit a IT-istilor a devenit un fel de Mar al Discordiei dupa ce Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca nu i se pare normal ca persoanele din sectorul IT sa fie scutite de taxele pe venit. Realitatea este, insa, mai complexa, iar aceasta asa-zisa scutire dateaza inca de pe vremea lui Ion [] . continuă pe Playtech

Profesorul economie Bogdan Glavan: Scutirea de impozit in IT este o carpire a tesaturii societatii romanesti, altfel ar fi emigrat mai multa lume / Continuam sa carpim pe ici pe colo, sau ne gandim la o abordare mai sistematica?

Profesorul de economie Bogdan Glavan, consilier, ca si Cristian Paun al presedintelui PNL, Ludovic Orban, spune ca scutirea de impozit in IT este o carpire a tesaturii societatii romanesti, altfel ar fi emigrat mai multa lume.

Profesorul de economie Bogdan Glavan: Scutirea de impozit in IT este o carpire a tesaturii societatii romanesti, altfel ar fi emigrat mai multa lume / Continuam sa carpim pe ici pe colo, sau ne gandim la o abordare mai sistematica?

Profesorul de economie Bogdan Glavan, consilier, ca si Cristian Paun, al presedintelui PNL Ludovic Orban, spune ca scutirea de impozit in IT este o carpire a tesaturii societatii romanesti, altfel ar fi emigrat mai multa lume.

Care este motivul pentru care Papa Francisc a venit in Romania

Papa Francisc efectueaza o vizita istorica in Romania in perioada 31 mai-2 iunie. Este al doilea Papa care ajunge in Romania, dar ar fi de remarcat ca au trecut 20 de ani de cand ultimul Suveran Pontif vizita Romania. Primul cap al Bisericii Catolice care a ajuns in Romania a fost Papa Ioan Paul al [] .

Ion Iliescu a ajuns din nou la spital. Care este starea de sanatate a fostului presedinte

Ion Iliescu a ajuns, vineri, la Spitalul Elias din Capitala pentru a i se face mai multe investigatii medicale. Reprezentantii unitatii spitalicesti au anuntat ca fostul presedinte al Romaniei a fost internat dupa ce s-a prezentat cu febra. in luna aprilie, Ion Iliescu a fost supus unei interventii chirurgicale, dupa ce s-a simtit rau. Ion [] .

Roger Federer, dupa ce Thiem a fost scos din sala de presa pentru a-i lasa locul Serenei Williams: ii inteleg frustrarea. Cel care este inca in turneu are prioritate

Roger Federer a vorbit despre situatia care l-a deranjat pe Dominic Thiem la Roland Garros, acesta fiind scos din sala de presa pentru a-i lasa locul Serenei Williams. Campionul elvetian a declarat ca ii intelege frustrarea lui Thiem, precizand ca cel care se afla inca in turneu are prioritate sa mearga la conferinta de presa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )