Libnet.ro
UNICEF

13:45

Maseuzele din saloanele erotice se alatura grevei de 15 minute. Protest pe patul de masaj Fetelevorautostrazi

Playtech Playtech,
Maseuzele din saloanele erotice se alatura grevei de 15 minute. Protest pe patul de masaj Fetelevorautostrazi

Un club erotic a decis ca toate maseuzele care lucreaza in mai multe saloane erotice din capitala sa se alature protestului din 15 martie, un demers al omului de afaceri Stefan Mandachi. Desi domeniul lor de activitate este diferit de sectorul infrastructura, maseuzele spun ca au pregatit o super-oferta. Cei care se vor afla in [] . continuă pe Playtech

Maseuzele din saloanele erotice se alatura grevei de 15 minute. Protest pe patul de masaj Fetelevorautostrazi

Un club erotic a decis ca toate maseuzele care lucreaza in mai multe saloane erotice din capitala sa se alature protestului din 15 martie, un demers al omului de afaceri Stefan Mandachi. Desi domeniul lor de activitate este diferit de sectorul infrastructura, maseuzele spun ca au pregatit o super-oferta. Cei care se vor afla in [] .

Ce companii se alatura protestului de 15 minute, pe 15 martie, pentru constructia de autostrazi

Zeci de firme si mii de angajati isi vor opri activitatea timp de 15 minute, vineri, 15 martie, de la ora 15, in semn de solidaritate cu protestul fata de lipsa autostrazilor in Romania, initiat de omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi, cel care a construit un metru de autostrada.

Primarul din Iasi se alatura protestului de `15 minute`! Chirica: `Toata tara are nevoie de autostrazi. ii rog pe ceilalti primari sa se alature miscarii, indiferent de culoare politica`

Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi, a anuntat ca se alatura si el protestului 15 minute, care a fost lansat de antreprenorul sucevean Stefan Mandachi pentru a reclama lipsa autostrazilor din.

JYSK Romania se alatura campaniei pentru constructia de autostrazi si va opri activitatea timp de 15 minute in 15 martie la ora 15

JYSK Romania, retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa, se alatura miscarii care sprijina constructia de autostrazi. Astfel, pe 15 martie, de la ora 15. 00, timp de 15 minute, cei peste 800 de angajati isi vor intrerupe activitatea. Actiunea vizeaza cele 73 de magazine din tara, departamentul de Customer Service si sediul central din Bucuresti, arata retailerul intr-un comunicat transmis luni HotNews. ro.

Doi primari din Gorj participa la protestul 15 minute de greva generala. Romania vrea autostrazi

Primarii oraselor Rovinari si Turceni, din judetul Gorj, au anuntat ca vor participa la protestul 15 minute de greva generala. Romania vrea autostrazi.

LIBER la MASAJ EROTIC! Fetele dintr-un club din Bucuresti ofera servicii GRATUITE pe 15 martie, timp de 15 minute

Anunt soc al conducerii unui club erotic din Capitala. Maseuzele se vor alatura demersului lui Stefan Mandachi si au decis sa le ofere clientilor 15 minute in plus gratuit.

LIBER la MASAJ EROTIC pentru AUTOSTRAZI! Fetele dintr-un club din Bucuresti ofera servicii GRATUITE pe 15 martie, timp de 15 minute

Anunt soc al conducerii unui club erotic din Capitala. Maseuzele se vor alatura demersului lui Stefan Mandachi si au decis sa le ofere clientilor 15 minute in plus gratuit.

Greva nationala de 15 minute. Mihai Chirica, primarul Iasului, se alatura protestului. La fel fac 4 primari din Gorj

Mihai Chirica, primarul Iasului, se alatura protestului simbolic de un sfert de ora de vineri, 15 martie, de la ora 15. E nevoie sa atragem atentia asupra necesitatii construirii de autostrazi, a declarat Mihai Chirica pentru radio Digi FM, hotarat sa suspende activitatea in primarie pentru 15 minute. Primarul Iasului i-a indemnat si pe ceilalti [] .

sieu Mall-ul din Botosani se alatura protestului pentru construirea de autostazi: Magazinele, inchise pentru 15 minute, iar muzica, inlocuita cu manifestul lui Stefan Mandachi

Mall-ul din Botosani, Uvertura Mall, se alatura provocarii lansate de antreprenorul Stefan Mandachi si se alatura campaniei pentru autostrazi. Reprezentantii centrului comercial anunta ca vineri, 15 martie, incepand cu ora 15. 00, pentru 15 minute, scarile rulante vor fi oprite, iar muzica ambientala din mall va fi inlocuita cu manifestul lui Stefan Mandachi.

sieu Sindicalistii din Romatsa se alatura actiunii Romania vrea autostrazi si vor purta vineri banderole albe timp de 15 minute

Sindicatul salariatilor ROMATSA, autoritatea care se ocupa de controlul serviciilor de trafic aerian din Romania, anunta ca se alatura campaniei Sieu - Romania Vrea Autostrazi din data de 15 martie, ora 15. 00, pentru 15 minute, prin purtare de banderole albe. intr-un comunicat, sindicalistii Romatsa anunta ca sustin, printre altele, nu doar construirea de autostrazi, ci si independenta sistemului juridic si confiscarea averilor celor care nu pot dovedi provenienta acestora.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )