Libnet.ro
UNICEF

23:30

Politia cere ajutorul in cazul unei adolescente din Bucuresti care a disparut

Playtech Playtech,
Politia cere ajutorul in cazul unei adolescente din Bucuresti care a disparut

Politia Capitalei vrea sa dea de urma unei adolescente in varsta de 17 ani, care a plecat de acasa pe 14 martie si e de negasit. Fata locuia in sectorul 3 al Capitalei. Persoana disparuta se numeste Andreea Cristina Manciu, este in varsta de 17 ani si are urmatoarele semnalmente: inaltime 1,65 m, greutate 57 [] . continuă pe Playtech

O minora din Bucuresti a disparut de acasa. Politia cere ajutorul populatiei

Politia Capitalei solicita sprijin in vederea depistarii unei minore care, la data de 14 martie, a plecat de la domiciliul din sectorul 3 si nu a revenit pana in prezent. Persoana disparuta se numeste.

Ea este Laura Codruta. Am gasit-o mai mult moarta decat vie, pe o straduta din Bucuresti. Batrana, surda, oarba

Un bucurestean lanseaza un apel plin de emotie pentru salvarea unei fiinte gasite pe o strada din Capitala. Ea este Laura Codruta. Am gasit-o mai mult moarta decat vie, pe o straduta din Bucuresti.

Digi24: Tanara din Bucuresti, revoltata ca iubitul ei a fost amendat cu 2.000 lei dupa ce a aruncat pe jos: E un chistoc, nu un car de balegar

Postarea de pe Facebook a unei tinere din Romania a starnit o adevarata dezbatere pe internet si s-a viralizat rapid in spatiul online. Mesajul a fost scris luni seara, iar marti a fost distribuit de zeci de ori si a strans sute de comentarii.

ADMINISTRATORUL ELCEN: Refacerea sistemului de termoficare din Bucuresti este intarziata in mod voit de catre Rominsolv

Compania Sierra Quadrant, administratorul judiciar al Electrocentrale Bucuresti SA ELCEN), a anuntat, astazi, ca refacerea sistemului de termoficare din Bucuresti ar fi intarziata in mod voit de catre administratorul judiciar al Regiei Autonome de Distributie a Agentului Termic Bucuresti RADET), Rominsolv.

Ivanna era cu iubitul ei in Piata Unirii din Bucuresti, cand de ei s-au apropiat doi politisti in civil. Ce a urmat a creat o adevarata controversa. I-au dat amenda 2000. Dar ce? Era un car cu balegar?

Ivanna era cu iubitul ei in Piata Unirii din Bucuresti, cand de ei s-au apropiat doi politisti in civil. Ce a urmat a creat o adevarata controversa pe Facebook, dupa ce tanara, absolventa de actori.

Google colaboreaza cu un program de accelerare din Bucuresti si Cluj

Google Developers Launchpad face echipa cu un program de accelerare din Bucuresti si Cluj, pentru a sprijini segmentul in crestere al startup-urilor din Romania. Techcelerator este un accelerator de afaceri care sprijina financiar startup-urile din IT prin intermediul partenerului sau strategic, GapMinder Venture Partners BV, cofinantat prin Programul Operational pentru Competitivitate.

Finantari de 50.000 Euro pentru antreprenorii din Bucuresti: Regulamentul Start-Up City, pus in dezbatere publica

Primaria Municipiului Bucuresti a definitivat si a pus in dezbatere publica regulamentul programului Bucharest Start-up City, prin care vrea sa sustina minim 200 de antreprenori din Capitala, cu o suma maxima de 50. 000 euro/beneficiar. Programul Start-Up City a fost promis de Primaria Capitalei, anul trecut, in conditiile in care antreprenorii din Bucuresti au fost exclusi practic de la finantarea guvernamentala din programul Start-Up Nation 2018-2019, prin depunctarea masiva.

Sorin avea 35 de ani si se urcase pe acoperisul unei biserici din Craiova sa monteze un paratraznet. Abia pusese piciorul, cand tavanul lacasului de cult s-a prabusit. Barbatul a cazut lat si nu s-a mai miscat. Medicii au sosit imediat

Un barbat de 35 de ani, din Craiova, a cazut miercuri de pe acoperisul unei biserici din orasul Bumbesti Jiu, de la o inaltime de 10 metri, el fiind transportat de urgenta la spital, a informat Inspectoratul de.

Sorin avea 35 de ani si se urcase pe acoperisul unei biserici din Gorj sa monteze un paratraznet. Abia pusese piciorul, cand tavanul lacasului de cult s-a prabusit. Barbatul a cazut lat si nu s-a mai miscat. Medicii au sosit imediat

Un barbat de 35 de ani, din Craiova, a cazut miercuri de pe acoperisul unei biserici din orasul Bumbesti Jiu, de la o inaltime de 10 metri, el fiind transportat de urgenta la spital, a informat Inspectoratul de.

A cunoscut un barbat din Bucuresti pe Facebook, dar in scurt timp avea sa traiasca cel mai urat cosmar al ei. Nu doresti nimanui asta!

Cunoscuse un barbat din Bucuresti pe Facebook, iar cei doi s-au intalnit in cele din urma. Au trait o poveste de iubire, insa dupa ceva timp, tanara a decis sa-l paraseasca. insa in scurt timp,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )