Libnet.ro
UNICEF

05:45

Samsung Galaxy Note 8 are cel mai bun ecran de telefon creat vreodata

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 8 are cel mai bun ecran de telefon creat vreodata

Samsung Galaxy Note 8 are un ecran foarte bun, iar asta o arata noile teste efectuate si rezultatele acestora. Asa cum DxOMark este o autoritate in domeniul testelor de camere foto pentru telefoane mobile, DisplayMate activeaza in sectorul ecranelor de telefoane. in timp ce DxOMark nu are inca o camera foto perfecta, DisplayMate a gasit []. continuă pe Playtech

Ecranul lui Samsung Galaxy Note 8 este cel mai bun din lume

Samsung Galaxy Note 8 este noul varf de gama al celor de la Samsung. Display-ul cu care acesta vine echipat tocmai a fost declarat cel mai bun din lume.

Samsung Galaxy Note 8: Directorul diviziei de mobile apara noua baterie

Samsung Galaxy Note 8 este o unealta ideala de productivitate, dar bateria pare sa ii nemultumeasca pe unii. Telefonul lansat acum cateva zile de Samsung este cel mai puternic al companiei, la momentul actual, insa daca bateria este insuficienta pentru o zi de utilizare, atunci acesta nu poate fi exploatat la potentialul maxim. Aceasta este [].

Romgaz, cel mai rentabil emitent din BET

Marcand un avans de 2,48% in ultima saptamana intervalul de timp 17-24 august), cotatia producatorului de gaze naturale Romgaz SNG) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din BET, principalul indice al Bursei de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Dupa Galaxy Note 8, Samsung mai lanseaza un telefon ajutat de camera foto duala, la un pret semnificativ mai ieftin si cu specificatii foarte bune

Nici nu a lansat bine mult asteptatul Galaxy Note 8, ca Samsung lucreaza deja la urmatoarele evenimente care au ramas programate pentru anul 2017.

Noile Samsung Galaxy A (2018) ar putea veni cu ecrane Infinity

Seria de telefoane Samsung Galaxy A 2018) ar putea beneficia de ecrane Infinity, aduse pe piata odata cu Galxay S8 si S8+. Flagship-urile din gama Galaxy S au venit anul acesta cu noi tipuri de ecrane, deja cunoscutele Infinity Display, care vin cu margini mult mai mici si care ofera un raport de aspect de [].

O companie ceha, cel mai mare producator de energie din Germania de Est

Cel mai mare consumator de carbune din Uniunea Europeana este Germania, dar si cel mai mare importator al acestui combustibil. Chiar si asa, Germania trece printr-o reforma energetica in care.

Peste 200 de VICTIME! Cel mai mare criminal in serie din Germania de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Ancheta criminalului Niels Hogel 40), aflat deja in inchisoare, se apropie de final. Asistentul medical care lucra in clinici din Oldenburg si Delmenhorst este cel mai mare criminal in seri.

Acesta este cel mai scump selfie din lume. Cat valoreaza si cine apare in fotografie

Acesta este cel mai scump selfie din lume. Valoreaza 165 de miliarde de dolari. E vorba de o suma colosala intr-o singura fotografie. Cum a fost posibil? Pentru ca in acest selfie se afla trei.

Acesta este cel mai dietetic aliment. Nutritionistul Mihaela Bilic ne-a dat pontul

Traditioanala ciorba este, de departe, cel mai dietetic aliment, spune medicul nutritionist Mihaela Bilic. 'Mancarea traditionala ingrasa daca gatim dupa metode traditionale: cu foarte.

Finalul Game of Thrones a fost cel mai vizionat episod din orice serial

Finalul Game of Thrones ne-a tinut cu sufletul la gura pana in ultimul moment. A inclus cateva momente spectaculoase si a facut o treaba buna in a ne ridica tensiunea. Game of Thrones continua sa fie cel mai popular serial creat vreodata. La aceasta ora, se afla aproape exclusiv intr-o competitie cu el insusi, cand [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )