Libnet.ro
UNICEF

22:45

Anunt pentru romanii cu cont bancar: cum pot fi furati banii printr-un mesaj pe WhatsApp, conform SRI

Playtech Playtech,
Anunt pentru romanii cu cont bancar: cum pot fi furati banii printr-un mesaj pe WhatsApp, conform SRI

In ultima luna, specialisti in securitate cibernetica au avertizat ca infractorii profita de situatia de criza. Acum, SRI avertizeaza asupra unui mesaj periculos care vizeaza romanii prin. continuă pe Playtech

Vestea pentru romanii cu cont bancar: s-a aflat acum ce s-a intamplat la BCR cu amanarea ratelor

De cand Guvernul a creat cadrul legal pentru ca romanii sa poata cere amanarea ratelor, multi cetateni au luat cu asalt bancile si au depus cereri in acest sens. BCR a venit cu bilantul.

Toti romanii cu cont bancar trebuie sa stie: sunt vizate direct cardurile de credit si overdraftul

Guvernul a venit cu cadrul legal pentru ca romanii afectati de pandemia de coronavirus sa poata cere amanarea ratelor. Lucrurile nu par clare nici la acest moment, insa. Guvernul a venit cu.

Cei cu cont bancar trebuie sa stie asta. Ce legatura are cardul cu telefonul folosit?

Suntem in plina dezvoltare a internet bankingului si, mai ales, mobile bankingului. Romanii nu sunt straini de aceasta abordare. Acum vedem si cum fac cei cu cont bancar sa-si tina banii.

Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai. Nelu Tataru, anunt pentru romani

S-a aflat ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai, de cand se relaxeaza restrictiile de lupta impotriva infectiei cu coronavirus. Anuntul a fost facut deMinistrul Sanatatii, Nelu Tataru. Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai Perspectiva ridicarii primelor restrictii este data de 15 mai. Dar exista niste .

Calendar ortodox 24 aprilie 2020. Izvorul Tamaduirii, mare sarbatoare pentru romanii ortodocsi

Crestin-ortodocsii sarbatoresc astazi, 24 aprilie, Izvorul Tamaduirii. Vezi semnificatia sarbatorii inchinate Maicii Domnului, precum si traditiile si superstitiile legate de aceasta zi. Ce nu trebuie facut in aceasta zi de mare sarbatoare. E interzis total! Calendar ortodox 24 aprilie 2020. Izvorul Tamaduirii Dupa invierea Domnului, in fiecare vineri a Saptamanii Luminate credinciosii celebreaza Izvorul Tamaduirii, .

Toti cei cu cont bancar trebuie sa stie: peste 175.000 de romani au primit deja vestea buna

Bancile, fie prin ordonanta data de Guvern, fie prin propriile politici, au permis romanilor sa-si amane ratele. Acum avem primele cifre oficiale pentru tot ce s-a intamplat in Romania in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2052 seconds )