Libnet.ro
UNICEF

18:30

Avertisment FARA PRECEDENT: O vulnerabilitate severa in procesoarele Intel permite sustragerea datelor utilizatorilor

B1 B1,
Avertisment FARA PRECEDENT: O vulnerabilitate severa in procesoarele Intel permite sustragerea datelor utilizatorilor

Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender au identificat o vulnerabilitate la nivel de hardware in procesoarele Intel care, pe fondul deficientelor de proiectare, permite furtul de date procesate pe. continuă pe B1

O vulnerabilitate severa in procesoarele Intel permite sustragerea datelor utilizatorilor, avertizeaza Bitdefender

Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender au identificat o vulnerabilitate la nivel de hardware in procesoarele Intel care, pe fondul deficientelor de proiectare, permite furtul de date procesate pe dispozitive. Aceasta vulnerabilitate poate fi utilizata in atacuri tintite care ar avea nevoie in mod normal de privilegii si drepturi de acces extinse care sa permita controlul deplin asupra sistemului de operare prin modificarea unor registri.

O noua problema grava de securitate afecteaza toate procesoarele Intel produse din 2011 pana in prezent

Cercetatorii in domeniul securitatii au descoperit o noua clasa de vulnerabilitati in procesoarele Intel, care faciliteaza accesul la datele sensibile stocate de acestea.

WhatsApp a informat autoritatile UE despre o vulnerabilitate severa de securitate

WhatsApp, companie a Facebook, a informat autoritatea Data Protection Commissioner DPC) despre o vulnerabilitate severa de securitate care a afectat platforma folosita de 1,5 miliarde de oameni. DPC este autoritatea irlandeza de protectie a datelor si ei trebuie companiile sa-i raporteze problemele care apar pentru userii din UE. Financial Times a scris ca WhatsApp a fost afectata de o vulnerabiltate care a permis hackerilor sa instaleze de la distanta programe malware pe telefoanele user-ilor.

Digisport: Decizia fara precedent luata de tatal si de sotia lui Michael Schumacher, la mai bine de 5 ani de la teribilul accident

Sotia si tatal lui Michael Schumacher au luat o decizie fara precedent: au acceptat sa acorde interviuri si sa apara intr-un documentar despre legendarul pilot de Formula 1. Decizia luata de Corinna Schumacher si Rolf Schumacher vine la mai bine de 5 ani de la teribilul accident petrecut la schi, in decembrie 2013.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )