Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cea mai importanta schimbare pentru WhatsApp a ajuns pe iPhone

Playtech Playtech,
Cea mai importanta schimbare pentru WhatsApp a ajuns pe iPhone

WhatsApp pe iPhone a primit cea mai importanta actualizare din ultimii ani. Prin intermediul noii versiuni, te poti autentifica in-app cu Face ID sau Touch ID. WhatsApp este una dintre aplicatiile. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S10: Care este cea mai importanta schimbare pe care o pregatesc sud-coreenii

Samsung Galaxy S10 este unul dintre cele mai asteptate telefoane mobile ale lui 2019. Acesta se va lansa pe data de 20 februarie, urmand sa ajunga pe rafturile magazinelor in lna martie.

Pompierii inca se chinuie sa stinga focul la cea mai mare fabrica de condimente din tara

Este a treia zi de foc pentru pompierii din Alba care se chinuie sa stinga incendiul izbucnit sambata la cea mai mare fabrica de condimente din tara. in continuare, la fata locului actioneaza 30 de pompieri.

NASA publica imagini incredibile! Cum arata cea mai noua insula din lume - VIDEO

Cercetatori de la NASA si alte organizatii au debarcat pe cea mai noua insula din lume, aparuta in Pacific, langa Tonga, in urma cu doar trei ani. Insula, de natura vulcanica, este acoperita cu un mal.

Depurativo Antartico, cea mai eficienta metoda naturala de detoxifiere a organismului

Celebrul nutritionist Gianluca Mech a prezentat la Bucuresti, in cadrul unei conferinte de presa, desfasurata la Arc de Triomphe Hotel, Depurativo Antartico, cea mai eficienta metoda naturala de detoxifiere a organismului.

Super Bowl 2019 - Cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani

Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, a inregistrat cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani.

VIDEO Bilantul explozieila statia de imbuteliere gaz din Stei: 4 raniti sunt in stare grava, cea mai tanara victima are 22 ani

Patru persoane sunt in stare grava la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului clinic judetean din Oradea in urma exploziei produse, luni seara, la o statie de imbuteliere a gazului din orasul bihorean Stei, care a dus la activarea planului rosu de interventie, si a provocat ranirea a 7 persoane, cea mai tanara victima fiind in varsta de 22 ani.

Cat de important este sa fim independenti fata de parinti. Care este cea mai sanatoasa cale pentru ca un tanar sa isi aleaga propriul drum in viata

Exista multe beneficii ale independentei fata de parinti, printre acestea numarandu-se confortul, siguranta, dar si iubirea celor dragi, dar in egala masura exista si multe neajunsuri. Daca separarea nu se realizeaza armonios, atat tinerii, cat si parintii vor suferi traume emotionale si fizice care ii pot marca pe viata.

Eroii Zilei. Pinocchio merge la scoala, unul dintre cele mai frumoase proiecte pentru copii

Pinocchio merge la scoala, unul dintre cele mai frumoase proiecte pentru copii este in plina desfasurare. Este vorba despre un proiect de educatie prin teatru care se adreseaza elevilor si dar si cadrelor.

WhatsApp sporeste securitatea pe iPhone: cum iti protejezi conversatiile de acum

WhatsApp pe iPhone a primit cea mai importanta actualizare din ultimii ani. Prin intermediul noii versiuni, te poti autentifica in-app cu Face ID sau Touch ID. WhatsApp este una dintre aplicatiile.

Adevarul despre cea mai ingrozitoare metoda folosita de Securitate pentru eliminarea adversarilor: iradierea cu izotopi radioactivi

Mugur Calinescu a murit de leucemie in ziua de 13 februarie 1985, cand nu implinise inca 20 de ani, la aproximativ 3 ani dupa ce a fost anchetat de Securitate pentru ca a scris lozinci anticomuniste pe zidurile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )