Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cel mai periculos atac pe care hackerii il folosesc impotriva ta

Playtech Playtech,
Cel mai periculos atac pe care hackerii il folosesc impotriva ta

Atacurile informatice au cunoscut o dezvoltare accelerata in ultimii ani. Iar cel mai periculos presupune criptarea datelor si solicitarea banilor pentru accesarea lor. Specialisti in securitate. continuă pe Playtech

VIDEO Cine este Daniel Breaz, propus interimar la Educatie. A fost o familie, dar s-a intamplat ceva si nu mai este Eminescu, cel mai mare poet care l-a dat Romania

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, propus de premierul Viorica Dancila interimar la Educatie dupa demiterea Ecaterinei Andronescu, este senator PSD. S-a remarcat prin greseli gramaticale, printr-o demonstratie despre cum sa nu vorbesti limba lui Shakespeare la Bruxelles sau prin declaratiile potrivit carora o mama si doi copii nu reprezinta o familie: A fost o familie, dar s-a intamplat ceva si nu mai este.

Cel mai vechi caz privind disparitia unui copil din Romania este inregistrat la Sibiu

Doar 17 copii figureaza pe site-ul Politiei Romane ca fiind disparuti din Romania, dintre care 7 baieti si 10 fete. Cel mai vechi caz este cel al lui Burcsa Csaba, care avea la momentul disparitiei varsta d.

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca rupe tacerea. Criminalul l-a sunat dupa ce a rapit-o pe Alexandra!

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca spune ca a fost sunat de criminal de trei ori, miercuri seara, in ziua in care Dinca o rapise pe Alexandra. Omul nu i-a raspuns. Barbatul a declarat.

Cel mai bun prieten al lui Dinca, informatii cutremuratoare: La 10.30 a bagat-o pe Alexandra in casa. A trecut pe langa mine si nu m-a salutat

Paul Mieila, cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dinca, a dezvaluit ca in ziua in care Alexandra Macesanu a fost rapita, in zona casei unde locuieste acesta era o inmormantare. Atunci ar fi adus-o pe.

Cel mai bun prieten al lui Dinca: La 10.30 a bagat-o pe Alexandra in casa. A trecut pe langa mine si nu m-a salutat

Paul Mieila, cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dinca, povesteste ca in ziua in care Alexandra a fost rapita, in zona casei unde locuieste acesta era o inmormantare. Atunci ar fi adus-o pe fetita de 15 ani acasa. A bagat urgent masina in curte, era foarte grabit, nu agitat.

IN CRESTERE CU 19% Autovit.ro: Tranzactiile cu autoturisme noi - la cel mai bun nivel din ultimii 11 ani

Vanzari record si la masinile electrice * Autovit. ro: Masinile noi vor avea cel mai bun an din ultimul deceniu * Declinul diesel-ului pe piata masinilor noi va continua Tranzactiile cu autoturisme noi din tara noastra au crescut cu 19%, in primul semestru al acestui an, si au ajuns la cel mai bun nivel din ultimii 11 ani, arata o analiza realizata de Autovit. ro. Aceasta mentioneaza ca tranzactiile cu masini second-hand pe plan intern reinmatriculari) au avut parte de cel mai bun semestru de cand exista date. Piata masinilor second-hand din strainatate a scazut cu 7%, dar ramane la valori consistente - 217. 000 de tranzactii in primele 6 luni ale anului, mai precizeaza sursa citata.

Cel mai mare numar de dosare depuse din ultimii 3 ani, la Universitatea Valahia din Targoviste

Aproape 1. 400 de absolventi de liceu s-au inscris in sesiunea de admitere din vara aceasta la Universitatea Valahia. Potrivit institutiei, este cel mai mare numar de dosare depuse din ultimii 3 ani, inregistrandu-se o crestere cu 10% fata de anul trecut.

FIFA: Pep Guardiola, Jurgen Klopp si Mauricio Pochettino, printre nominalizatii la titlul de cel mai bun antrenor al sezonului trecut

Pep Guardiola Manchester City), Jurgen Klopp FC Liverpool) si Mauricio Pochettino Tottenham Hotspur) se numara printre cei zece candidati nominalizati la premiul The Best pentru cel mai bun antrenor din lume in sezonul 20182019, a anuntat FIFA.

Alianta Renault- Nissan-Mitsubishi pierde titlul de cel mai mare producator mondial in functie de vanzari

Alianta Renault - Nissan - Mitsubishi a pierdut titlul de cel mai mare producator mondial in functie de vanzari, in primul semestru din 2019, fiind depasita de rivalele Volkswagen AG si Toyota Motor, transmite Kyodo, potrivit Agerpres.

Arad: Amenzi intre 870 si 1160 de lei, date biciclistilor care nu folosesc pistele speciale in zonele unde acestea exista

Politistii locali din Arad au inceput sa aplice amenzi de pana la 1. 160 de lei biciclistilor care nu folosesc pistele speciale in zonele in care acestea au fost amenajate de municipalitate, sase sanctiuni fiind aplicate in cadrul unei actiuni tematice desfasurate in ultimele zile, transmite Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )