Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cocaina pe aeroportul Otopeni: kile de droguri, descoperite in Romania

Playtech Playtech,
Cocaina pe aeroportul Otopeni: kile de droguri, descoperite in Romania

Un cetatean a fost prins pe aeroportul Otopeni cu o cantitate imensa de cocaina la el. Acesta si-a ascuns drogurile in bagaj, dar nu a avut mare succes sa treaca de securitate. Un cetatean australian care venea din Portugalia a fost prins pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni cu o cantitate impresionanta de droguri. El [] . continuă pe Playtech

ALERTA PE AEROPORTUL OTOPENI! Kilograme de droguri descoperite in bagajul unui turist (FOTO)

Droguri depistate pe Aeroportul Otopeni. Potrivit B1 TV, o femeie cu cetatenie australiana ar fi incercat sa introduca peste 3 kilograme de cocaina in Romania. Femeia venea de la Lisabona. Dosarul a fost.

Captura record de cocaina in Romania: kile de droguri, gasite pe aeroport

Pe aeroportul Otopeni a fost descoperit o cantitate imensa de cocaina la el. Drogurile erau ascunse in bagaj, dar nu au trecut de securitate. Drogurile au fost descoperite in bagajul unei femei. Totusi, acestea ar fi ale unuicetatean australian care venea din Portugalia. Captura a fost facuta pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni. Cantitatea de droguri [] .

Australian prins cu trei kilograme de droguri pe Aeroportul Otopeni

Un cetatean australian a incercat sa introduca treikilograme de droguri in Romania. Acestea au fost gasite la controlul de la Aeroportul Otopeni. Din primele informatii, barbatul venea din.

Captura impresionanta de droguri pe Aeroportul Otopeni

Captura impreionanta de droguri pe Aeroportul Otopeni, unde au fost depistate trei kilograme de cocaina, in bagajul unui australian.

UPDATE Captura impresionanta de droguri pe Aeroportul Otopeni

Captura impreionanta de droguri pe Aeroportul Otopeni, unde au fost depistate trei kilograme de cocaina, in bagajul unei australience.

Un troler roz a alertat politistii de la Aeroportul Otopeni. L-au deschis si au pus imediat imediat mana in dreptul pistolului. Ce se afla in interior

Cele aproximativ 3 kilograme de cocaina gasite in bagajul unui femei din Australia pe Aeroportul Otopeni erau ascunse in cutii de cadouri si ambalate in folie de aluminiu. Potrivit unui comunicat al DIICOT, joi.

Cantitate uriasa de cocaina in bagajele unei turiste din Australia pe aeroportul Otopeni VIDEO

O femeie din Australia a fost prinsa joi dimineata, pe Aeroportul International Henri Coanda, de catre lucratorii vamali, avand in bagajul de cala o cantitate de 3,2 kg cocaina, au declarat pentru AGERPRES su.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )