Libnet.ro
UNICEF

17:15

Reactia lui Traian Basescu, dupa decizia CNSAS privind colaborarea cu Securitatea

Playtech Playtech,
Reactia lui Traian Basescu, dupa decizia CNSAS privind colaborarea cu Securitatea

Traian Basescu a oferit prima reactie dupa decizia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) privind colaborarea cu Securitatea. Fostul presedinte al Romaniei a declarat ca va avea o pozitie publica referitoare la acest subiect abia dupa ce va merge sa studieze dosarul. CNSAS a anuntat, prin intermediul unui comunicat publicat pe site, ca a [] . continuă pe Playtech

VIDEO Basescu, despre decizia CNSAS: Colaborare, colaborare, dar nu exista angajament. O sa ma duc sa vad dosarul dupa ce se termina la instanta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, la Iasi, ca va merge la instanta sa vada dosarul trimis de CNSAS care il vizeaza si va avea o pozitie publica pe acest subiect. inteleg ca. colaborare, colaborare, dar nu exista un angajament, a afirmat Basescu.

Traian Basescu, reverificat de CNSAS: Ar fi aparut noi dovezi ca a fost colaborator al Securitatii

Traian Basescu primeste o lovitura dura de la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS). CNSAS a votat, joi, in unanimitate, reverificarea relatiei fostului presedinte Traian.

Traian Basescu, trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea (Europa Libera, surse)

Europa Libera scrie ca Traian Basescu a fost trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu securitatea, citand surse neidentificate. Potrivit informatiilor Europa Libera, dosarul de retea contine doar copertile pe microfilm, iar notele informative, doua la numar pana in acest moment, au fost descoperite in dosarele altor persoane care aveau dosare de urmarire informative DUI).

Moarte suspecta la CNSAS. Legatura cu fostul presedinte Traian Basescu

Dezvaluiri cutremuratoare in legatura cu dosarul lui Traian Basescu de la CNSAS. Angajata CNSAS care a avut in lucru dosarul fostului presedintes-a sinucis chiar in timp ce lucra la ancheta. Dosarul.

CNSAS a sesizat Curtea de Apel Bucuresti care trebuie sa stabileasca daca Traian Basescu a fost colaborator al Securitatii

Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) a decis sa sesizeze Curtea de Apel Bucuresti pentru a se stabili daca fostul presedinte Traian Basescu a avut sau nu calitatea de.

Dosar de politician (B1 TV), cu Traian Basescu unic invitat: Nicio intrebare legata de informatia ca ar fi fost trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea

Traian Basescu a fost unicul invitat al lui Silviu Manastire la Dosar de politician de pe B1 TV. Desi am asteptat cu totii sa vedem ce zice fostul presedinte despre informatia ca ar fi fost trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea, intrebarea nu a mai venit. Fara comentarii!.

Traian Basescu, prima reactie dupa acuzatiile ca a turnat la Securitate sub numele Petrov

CNSAS a votat, joi, in unanimitate, reverificarea relatiei fostului presedinte Traian Basescu cu Securitatea, dupa ce ar fi aparut elemente noi la dosar. intrebat de reporterul Antena 3 ce parere are despre de.

BASESCU, DESPRE PROCEDURA CNSAS CARE IL VIZEAZA: Voi merge la instanta sa vad ce este acolo si voi avea o pozitie publica

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca va merge la instanta sa vada dosarul trimis de CNSAS care il vizeaza si va avea o pozitie publica pe acest subiect.

Traian Basescu, trimis in judecata pentru colaborare cu Securitatea

Traian Basescu a fost trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea, scrie Europa Libera. Dosarul de retea ar contine doar copertile pe microfilm, in timp ce 2 note informative ar fi fost descoperite in dosarele altor persoane care ar fi avut dosare de urmarire informative. Potrivit unor surse care nu sunt citate de [] .

Traian Basescu, dupa ce nu a fost invitat la Sibiu de grupul PPE: Ma deranjeaza si sa nu credeti ca ramane neplatita (VIDEO)

Fostul presedintele Traian Basescu a remarcat, in editia de joi seara a emisiunii Dosar de Politician, ca nici PMP si nici UDMR nu au fost invitate la Sibiu la reuniunea grupului politic european PPE desi ambele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )