Libnet.ro
UNICEF

07:45

Traian Basescu, trimis in judecata pentru colaborare cu Securitatea

Playtech Playtech,
Traian Basescu, trimis in judecata pentru colaborare cu Securitatea

Traian Basescu a fost trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea, scrie Europa Libera. Dosarul de retea ar contine doar copertile pe microfilm, in timp ce 2 note informative ar fi fost descoperite in dosarele altor persoane care ar fi avut dosare de urmarire informative. Potrivit unor surse care nu sunt citate de [] . continuă pe Playtech

Traian Basescu, trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea (Europa Libera, surse)

Europa Libera scrie ca Traian Basescu a fost trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu securitatea, citand surse neidentificate. Potrivit informatiilor Europa Libera, dosarul de retea contine doar copertile pe microfilm, iar notele informative, doua la numar pana in acest moment, au fost descoperite in dosarele altor persoane care aveau dosare de urmarire informative DUI).

Dosar de politician (B1 TV), cu Traian Basescu unic invitat: Nicio intrebare legata de informatia ca ar fi fost trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea

Traian Basescu a fost unicul invitat al lui Silviu Manastire la Dosar de politician de pe B1 TV. Desi am asteptat cu totii sa vedem ce zice fostul presedinte despre informatia ca ar fi fost trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea, intrebarea nu a mai venit. Fara comentarii!.

Traian Basescu, reverificat de CNSAS: Ar fi aparut noi dovezi ca a fost colaborator al Securitatii

Traian Basescu primeste o lovitura dura de la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS). CNSAS a votat, joi, in unanimitate, reverificarea relatiei fostului presedinte Traian.

Traian Basescu, prima reactie dupa acuzatiile ca a turnat la Securitate sub numele Petrov

CNSAS a votat, joi, in unanimitate, reverificarea relatiei fostului presedinte Traian Basescu cu Securitatea, dupa ce ar fi aparut elemente noi la dosar. intrebat de reporterul Antena 3 ce parere are despre de.

TRAIAN BASESCU: Liviu Dragnea si Viktor Orban, doi rataciti prin Europa

Fostul presedinte Traian Basescu ii califica pe liderul PSD Liviu Dragnea si pe premierul ungar Viktor Orban drept doi rataciti prin Europa.

Traian Basescu: Liviu Dragnea si Viktor Orban, doi rataciti prin Europa; prin ispravile lor penibile, spera sa primeasca mai multa atentie decat summitul de la Sibiu

Traian Basescu scrie miercuri, intr-o postare pe Facebook, ca Liviu Dragnea si premierul ungar Viktor Orban sunt doi politicieni rataciti prin Europa care, prin sfidarea summitului de la Sibiu, spera sa primeasca mai multa atentie decat reuniunea de joi a liderilor europeni. Vor avea un esec. Cu siguranta, nu cu politicieni agresiv-antieuropeni ca Dragnea si Orban, amandoi parand a fi infiati de masinaria de propaganda a Moscovei, se va construi viitorul Uniunii Europene, spune fostul sef al statului.

Traian Basescu, un nou dosar la Parchetul General

Traian Basescu este vizat intr-un nou dosar la Parchetul General. Acest dosar vizeaza un posibil fals in declaratii si este disjuns din cel clasat cu Casunanu si spalarea de bani. Stire in.

Traian Basescu: Va dau scris, la summit-ul UE de la Sibiu se va lansa o noua idee (VIDEO)

Este aproape sigur ca la summit-ul Uniunii Europene de la Sibiu se va lansa ideea unei armate europene, a precizat fostul presedinte Traian Basescu, luni, in Parlament. Va dau scris, m-as mira sa nu anunte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3283 seconds )