Libnet.ro
UNICEF

20:15

Thankoa a lansat un mouse pentru deget

Playtech Playtech,
Thankoa a lansat un mouse pentru deget

Thankoa lansat Flick Finger Mouse, un mouse creat special pentru degetul aratator. PC-ul poate fi controlat de la distanta batand usor cu degetul mare in dispozitiv pentru a face click si miscand si rotind mana pentru a deplasa cursorul pe ecran. Flick Finger Mouse are un transmitator USB pentru computer, iar mouse-ul porneste prin selectarea modului Air. Transmitatorul USB poate fi folosit, desigur, si pentru incarcarea dispozitivului. Incarcarea dureaza cam 90 de minute, iar autonomia ajunge la aproximativ 24 de . continuă pe Playtech

Obama si liderii UE au lansat negocierile pentru un acord de liber schimb UE - SUA

Presedintele american Barack Obama si liderii Uniunii Europene au lansat luni negocierile pentru un acord de liber schimb care ar putea fi unul dintre cele mai mari pacturi comerciale la nivel mondial, chiar daca.

Obama si liderii UE au lansat negocierile pentru un acord de liber schimb

Presedintele american Barack Obama si liderii Uniunii Europene au lansat, astazi, negocierile pentru un acord de liber schimb care ar putea fi unul dintre cele mai mari pacturi comerciale la nivel mondial, chiar daca Franta vrea excluderea industriei filmului si muzicii, potrivit presei internationale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )