Libnet.ro
UNICEF

20:47

Catalin Cazacu, la Pro TV? in ce show ar putea fi vazut fostul concurent de la Exatlon

Playtech Playtech,
Catalin Cazacu, la Pro TV? in ce show ar putea fi vazut fostul concurent de la Exatlon

Fostul concurent de la Exatlon a fost reperat de curand pe platourile de filmare pentru un celebru serial romanesc. De aceea, multi s-au intrebat daca il vom vedea pe Catalin Cazacu, la Pro TV, in viitorul apropiat. Catalin Cazacu, la Pro TV? in ce show ar putea fi vazut Vedeta de la Kanal D ar . continuă pe Playtech

O noua DEMISIE BOMBA la PRO TV! A rupt CONTRACTUL si s-a dus la ANTENA 1! Este un PREZENTATOR CELEBRU!

Este oficial! Razvan Fodor nu mai face parte din trustul PRO!in curand va putea fi vazut la Antena 1, in cadrul emisiunii Asia Express.

SOC total la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela.

SOC total la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! ASA ARATA in REALITATE! Surpriza

Neti Sandu e una dintre cele mai indragite vedete de la PRO TV! De cand prezinta rubrica Horoscop, nu si-a schimbat deloc look-ul! Neti Sandu se mentine in forma extrem de bine, desi anii au.

Vedeta Antenei 1, in echipa cu Razvan Fodor de la PRO TV. inca un nume de pe lista Asia Express, dezvaluit

A fost adaugat un nume nou pe lista concurentilor de la Asia Express, sezonul 3. Echipa lui Razvan Fodor este acum completa, dupa ce a fost anuntat numele celui mai nou participant, in show-ul ce va fi difuzat pe Antena 1 si prezentat de Gina Pistol. Vedeta Antenei 1, in echipa cu Razvan Fodor de .

Din ce mai castiga bani actorii din serialul Vlad. PRO TV le-a adus contracte fabuloase lui Adrian Nartea, Diana Sar si lui Andrei Aradits

Vedetele de la PRO TV au parte de un real succes, dupa ce si-au facut aparitia in serialul romanesc. Datorita rolurilor pe care le-au interpretat, Adrian Nartea, Diana Sar si Andrei Aradits sunt doar cativa actori din serialul Vlad care au obtinut contracte banoase. Din ce mai castiga bani actorii din serialul Vlad S-ar putea .

O mai tineti minte pe Nadine? La 4 ani de la plecarea de la PRO TV se intoarce in televiziune

Nadine Voindrouh revine pe micile ecrane. indragita vedeta va putea fi urmarita la postul de televiziune TVR 1, in cadrul emisiunii care ii va purta numele. Nadine va debuta la postul public de televiziune pe data de 14 octombrie, emisiunea urmand sa fie difuzata de luni pana vineri, del a ora 18:35. Nadine se intoarce .

Prognoza meteo, luni, 14 octombrie. Ce anunt a facut Florin Busuioc la PRO TV despre valul de caldura din Romania

Potrivit prognozei meteo anuntata de Florin Busuioc la PRO TV, luni, 14 octombrie, temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale. Vedeta matinalului statiei numite a facut un anunt despre valul de cadura din Romania. Prognoza meteo, luni, 14 octombrie, anuntata de Florin Busuioc la PRO TV Florin Busuioc, sau Busu, asa cum .

Cu ce se ocupa Adela Popescu inainte sa ajunga la Pro TV. Imagini rare din adolescenta frumoasei vedete

Adela Popescu, actrita si de ceva vreme gazda emisiunii Vorbeste Lumea, se ocupa cu ceva cu totul diferit inainte sa ajunga la PRO TV. Ai mai jos imagini rare din adolescenta frumoasei vedete. Cu ce se ocupa Adela Popescu inainte sa ajunga la Vorbeste Lumea de la Pro TV Adela Popescu, gazda emisiunii Vorbeste Lumea .

ROMANIA - NORVEGIA LIVE VIDEO on line stream Pro TV protvplus youtube. Jucam cu 30.000 de copii in tribune

ROMANIA - NORVEGIA LIVE VIDEO on line stream Pro TV protvplus youtube este meciul lunii pentru nationala noastra. Avem nevoie de cel putin un punct pentru a ramane in calculele calificarii, adica sa pastram.

Adevarul despre DIVORTUL lui Cabral. De ce a esuat casnicia vedetei Pro TV

Cabral 42 de ani), vedeta de la Pro TV, se afla la al doilea mariaj. Prezentatorul emisiunii Ce spun romanii este casatorit acum cu Andreea Patrascu, dar a mai fost insurat cu Luana Mitran intre anii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )