Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cine scrie scenariile din Las Fierbinti. Mihai Bobonete a recunoscut ce se intampla inainte de filmari

Playtech Playtech,
Cine scrie scenariile din Las Fierbinti. Mihai Bobonete a recunoscut ce se intampla inainte de filmari

Cu toate ca acum are concurenta alt serial de comedie, Mangalita, bazat tot pe o realitate romaneasca de la tara, tot Las Fierbinti ramane preferat in mintea unor romani, cel putin deocamdata. Cine scrie scenariile pentru marea productie romneasca? Mihai Bobonete a spus totul! Cine scrie scenariile pentru Las Fierbinti? Daca fanii s-au obisnuit deja . continuă pe Playtech

Cine i-a ales numele Bobita actorului Mihai Bobonete in serialul Las Fierbinti

Mihai Bobonete este cu siguranta unul dintre cele mai amuzante personaje de pe micul ecran. S-a afat si cine i-a ales numele de Bobita, actorului Mihai Bobonete, in serialul Las Fierbinti. Show-ul de la Pro TV a debutat in septembrie cu sezonul 16. Mai asteptat ca oricand de catre public, serialul Cine i-a ales numele .

CUTREMUR la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela.

Serialul Las Fierbinti Live Video pe Pro TV episodul de marti, 1 octombrie

Serialul Las Fierbinti revine si in aceasta marti, pe 1 octombrie, cu un episod nou-nout. Telespectorii il pot urmari in fata micului ecran de acasa sau online. Cei care s-au obisnuit deja cu aventurile lor pot vedea cea mai noua editie de la 20:30. Las Fierbinti Live Video pe Pro TV episodul de marti, .

Supravietuitorii si familile victimelor masacrului din Las Vegas vor primi despagubiri de 735 milioane de dolari

Supravietuitorii si familile celor 58 de perosane care au murit in urma masacrului din Las Vegas din 2017, denumit ca fiind cel mai sangerois atac din istoria moderna a Statelor Unite, au ajuns la o intelegere de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )