Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cum va arata serialul interactiv prin care Tinder vrea sa-ti gaseasca partener

Playtech Playtech,
Cum va arata serialul interactiv prin care Tinder vrea sa-ti gaseasca partener

Tinder a anuntat lansarea unui serial interactiv prin care te va lasa sa iei propriile decizii prinswipe dreapta sau stanga. Serialul este unul de tipul choose-your-own-adventure, ceea ce. continuă pe Playtech

Cum ar fi putut fi evitat accidentul din Ialomita. Titi Aur a explicat solutia prin care tragedia nu s-ar fi intamplat

Pilotul Titi Aur a explicat solutia prin care ar fi putut fi evitat accidentul din Ialomita, cel mai grav intregistrat anul acesta in Romania. Cum ar fi putut fi evitat accidentul din Ialomita? Un accident de circulatie, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, s-a produs sambata, 5 octombrie, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in .

Legea prin care este eliminata stampila din administratia publica, promulgata de Iohannis

Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care este eliminata stampila din administratia publica. Actul normativ prevede ca institutiile administratiei publice nu vor mai fi obligate sa utilizeze stampila in relatia cu cetatenii sau cu alte institutii, potrivit Mediafax.

Cea mai simpla tehnica prin care iti poti imbunatati memoria

Oamenii de stiinta au descoperit un truc care promite sa-ti imbunatateasca capacitatea de a memora informatii. Iata ce trebuie sa faci. Se pare ca strategia prin care putem sa avem un.

Violata cu Politia la poarta. Cosmarul prin care a trecut o adolescenta in apropiere de Caracal

Maria Coman a prezentat, la emisiunea Se intampla in Romania, de la Antena 3, cosmarul prin care a trecut o fata de liceu care a crezut orbeste in iubitul cunoscut pe Facebook, insa a ajuns s-a fie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )