Libnet.ro
UNICEF

21:30

Din Las Fierbinti la Hollywood! Ce actrita e acum colega de platou cu Stevan Segal

Playtech Playtech,
Din Las Fierbinti la Hollywood! Ce actrita e acum colega de platou cu Stevan Segal

O actrita din indragitul serial de comedie Las Fierbinti a ajuns la Hollywood. De pe pla iurile mioritice a ajuns la americani, dar cum? Care este povestea sa de viata si evolutia imensa de care a dat dovada plecand de la filmarile din Fierbinti-Targla Hollywood? Iata despre ce actrita este vorba! O actrita din Las . continuă pe Playtech

Ce a facut Mihai Bobonete, dupa ce si-a lasat copilul la scoala. Toti barbatii l-au apreciat pe actorul din Las Fierbinti

Multi nu cunosc omul din spatele lui Bobita, asa cum a inceput sa i se spuna dupa ce a primit rolul cel mare in Las Fierbinti. Aproape toti ii cunosc naturalul din glumele cu care face sute de oameni sa rada, dar nu stiu si pasiunile sale. Acesta i-a surprins pe cei mai multi cu .

Dupa 5 accidente, Giani din Las Fierbinti si-a luat masina noua. A investit o avere in acest bolid adus din Germania

Giani din Las Fierbinti ori nu crede in semne ori se simte mereu norocosori vrea sa traiasca periculos. Una peste alta, nici accidentele prin care a trecut, cinci la numar, n-au putut sa-l faca sa nu-si cumpere o alta masina. Iubitul actor din cel mai urmarit serial de comedie si-a achizitionat un bolid din Germania. Ce .

Cat costa un bilet la un spectacol de stand-up comedy cu Mihai Bobonete. Las Fierbinti i-a ridicat cota

Mihai Bobonete il interpreteaza pe Bobita din Las Fierbinti. Pe langa munca sa din serial, actorul se ocupa si de altele, cum ar fi de stand-up. Cat costa un bilet la un spectacol de al lui? Cat costa un bilet la un spectacol de stand-up comedy cu Mihai Bobonete Daca il intrebi pe Google Mihai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )