Libnet.ro
UNICEF

23:45

Bogdan Stanoevici, printre cei mai saraci candidati la alegerile prezidentiale. Ce avere a strans actorul din serialul Sacrificiul de la Antena 1

Playtech Playtech,
Bogdan Stanoevici, printre cei mai saraci candidati la alegerile prezidentiale. Ce avere a strans actorul din serialul Sacrificiul de la Antena 1

Bogdan Stanoevici e unul dintre candidatii pentru alegerile prezidentiale din 2019 si un favorit al publicului roman, din serialul Sacrificiul, difuzat pe Antena 1. Actorul a jucat si in alte productii, precum Fructul Oprit, tot de pe acelasi post TV, iar in prezent se pregateste pentru cea mai importanta aparitie a sa, pentru ca viseaza . continuă pe Playtech

Doi vietnamezi care au lucrat in Romania ar putea fi printre cei 39 de imigranti morti in Essex

Doi barbati din Vietnam, care au lucrat in Romania, s-ar putea numara printre cei 39 de migranti gasiti morti miercuri intr-un camion in comitatul britanic Essex, potrivit Mediafax, citand The Guardian.

Cei mai bogati miliardari ai planetei din domeniul tehnologiei au avut castiguri majore in 2019. Jeff Bezos, exceptia

Cei mai bogati 20 de miliardari din tehnologie au avut castiguri majore in 2019, pana la acest moment, cu o exceptie notabila: Jeff Bezos.

Singura tara europeana neimplicata in niciun razboi in ultimii 500 de ani. Pe vremuri, au fost cei mai temuti mercenari

In mod paradoxal, aceasta tara care a preferat sa nu se alieze cu nimeni inclusiv in cele doua razboaie mondiale a avut cei mai buni soldati din istoria Evului Mediu, dar si cel mai puternic sistem de aparare in epoca contemporana.

Mihai Constantinescu a murit. Horia Moculescu: A disparut unul dintre cei mai colorati baladeuri ai ultimelor decenii

Mihai Constantinescu a murit. Compozitorul Horia Moculescu spune ca regretatul cantautor Mihai Constantinescu era unul dintre cei mai colorati baladeuri ai ultimelor decenii. Mihai Constantinescu a murit.

A MURIT sotia lui Mircea Dinescu, Masa, unul dintre cei mai apreciati traducatori ai dramaturgiei ruse

Masa Dinescu, unul dintre cei mai apreciati traducatori ai dramaturgiei ruse, sotia scriitorului Mircea Dinescu, a murit la varsta de 58 de ani. Colectivul Teatrului National Bucuresti anunta cu tristete.

Cum vor fi rasplatiti cei mai buni elevi si profesori din judetul Buzau

Cei mai buni elevi si profesori din judetul Buzau vor fi premiati si in acest an de catre Consiliul Judetean. Este vorba despre copiii si cadrele didactice care s-au remarcat prin rezultate deosebite la olimpiadele internationale si concursurile nationale, in decursul anului scolar 2018-2019.

Reactia lui Bogdan Vintila dupa cea mai categorica victorie pe banca FCSB

Echipa FCSB a invins pe Hermannstadt in deplasare, scor 4-0, meci dupa care Bogdan Vintila a avut numai cuvinte de lauda la adresa jucatorilor sai.

Ei sunt CEI MAI BOGATI MORTI din lume! Forbes tocmai a facut anuntul incredibil

Chiar daca au trecut de mult pe lumea cealalta, continua sa faca bani frumosi si in aceasta. Forbes a dat miercuri publicitatii clasamentulpe 2019 al celor mai bine platite celebritati.

Campioana europeana de juniori la tenis de masa: Eu si paleta suntem cei mai buni prieteni, indiferent de rezultat

Are 18 ani, este eleva in clasa a XII-a si este cea mai buna junioare la tenis de masa din Europa. Pentru a ajunge la astfel de performante, tanara petrece 5 ore pe zi in sala de sport.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2423 seconds )