Libnet.ro
UNICEF

17:45

Episodul din Las Fierbinti care iti arata adevarata fata a sistemului scolar. Ce se intampla in invatamantul din Romania

Playtech Playtech,
Episodul din Las Fierbinti care iti arata adevarata fata a sistemului scolar. Ce se intampla in invatamantul din Romania

9 septembrie ziua in care suna clopotelul pentru un nou an scolar, dar si ziua in care ies iar la iveala problemele cu care se confrunta invatamantul romanesc. Aceleasi probleme care se repeta an de an, care nici pana acum nu si-au gasit rezolvarea. Un episod din serialul Las Fierbinti, difuzat la PRO TV, . continuă pe Playtech

Ce facea Dorel din Las Fierbinti, pana sa ajunga in serialul de la PRO TV. Amanunte nebanuite despre actorul Mihai Rait

Toata lumea il cunoaste acum, dar inainte sa devina Dorel din Las Fierbinti, actorul Mihai Rait Dragomir si-a incercat norocul intr-un alt domeniu. Acesta a pus pe picioare o afacere care nu are nici o legatura cu lumea artistica. Amanunte nebanuite din viata artistului au iesit la iveala si vor lua pe toata lumea prin .

Problemele mai putin stiute ale lui Firicel din Las Fierbinti. Cum a ajuns sa dea declaratii la DIICOT din cauza drogurilor

Spre finalul anului 2018, Toma Cuzin, actorul care il interpreteaza pe Firicel din Las Fierbinti, a condus cu permisul de conducere suspedat si a fost oprit in trafic de politisti, care au sustinut ca acesta s-a aflat sub influenta drogurilor in timp ce conducea. El a fost nevoit ulterior sa mearga la DIICOT pentru declaratii.

Mai frumoasa decat Geanina din Las Fierbinti? Raluca Aprodu o interpreteaza pe Izabela in serialul de la PRO TV FOTO

Raluca Aprodu este mai frumoasa decat Geanina din Las Fierbinti? De-a lungul timpului, fanii celui mai iubit serial de comedie au considerat-o pe actrita Anca Dumitra una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Raluca, actrita in viitoarea productie de la Pro TV, a venit sa-i faca acesteia concurenta. Raluca Aprodu, mai frumoasa decat .

Filmarile serialului Las Fierbinti, oprite constant. Ce ii perturba pe regizori si actori

Las Fierbinti revine in septembrie pe sticla. Pana pe 10 septembrie cand va avea premiera, ai mai jos cateva secrete din spatele camerelor de filmat. Ce ii perturba pe regizori si actori? Cum a ajuns, de fapt, atat de celebra carciuma lui Bobita si care sunt trasformarile pe care le-a suferit scenariul. Unele personaje nici .

DANCILA: Este important sa las in urma elevi din mediul rural care sa ajunga la facultate

Premierul Viorica Dancila a afirmat, luni, la festivitatea de deschidere a anului scolar de la Scoala Gimnaziala din Santamarie Orlea, judetul Hunedoara, ca isi doreste ca acei elevi sa ajunga la facultate si sa faca performanta.

Deepfake - tehnologia care iti schimba fata si vocea, folosita de hackeri pentru a insela companiile sa le trimita bani

Tehnologia deepfake folosita de aplicatii precum FaceApp foloseste inteligenta artificiala AI) pentru a edita fotografiile sau vocile utilizatorilor astfel incat sa modifice anumite trasaturi. insa in afara de partea distractiva, aceasta tehnologie poate fi folosita si in alte scopuri: directorul unei companii energetice din Marea Britanie a fost convins sa trimita 200. 000 de euro catre un furnizor din Ungaria, deoarece credea ca seful sau il pune sa faca asta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )