Libnet.ro
UNICEF

08:30

Lacrimi la Marea Neagra, episodul 5. Ce se intampla vineri seara, in serialul turcesc de la Kanal D

Playtech Playtech,
Lacrimi la Marea Neagra, episodul 5. Ce se intampla vineri seara, in serialul turcesc de la Kanal D

Este vineri, asa ca, de la ora 20:00, incepe serialul turcesc de la Kanal D Lacrimi la Marea Neagra. Ce se intampla in episodul 5? Lacrimi la Marea Neagra, episodul 5 Episodul 5 din aceasta vineri va tine mai mult ca sigur multi ochi atintiti asupra televizoarelor. Intrigile escaladeaza, iubirile se aprind, iar santajul este . continuă pe Playtech

Cati romani au vazut primul episod din noul serial turcesc de la Kanal D, Lacrimi la Marea Neagra, despre o femeie abuzata

Noul serial turcesc Lacrimi la Marea Neagra, pe care mizeaza Kanal D si care spune povestea unei femei ce este victima a violentei domestice, a debutat luni, 2 septembrie, si a avut audiente sub Pro TV, dar peste Antena 1 in toata tara si la orase.

Ce se intampla in episoadele 3 si 4 din serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra. Kanal D a surclasat Antena 1

Serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra, difuzat de postul de televiziune Kanal D, a surclasat Antena 1 in topul audientelor. Peste 875. 000 de telespectatori au urmarit cu sufletul la gura actiunea filmului si asteapta acum sa vada ce se intampla in episoadele 3 si 4. Ce se intampla in episoadele 3 si 4 din serialul .

Lacrimi la Marea Neagra, noul serial turcesc de la Kanal D. Cum arata casa in care se filmeaza

Serialul Lacrimi la Marea Neagra a debutat in forta la Kanal D si a ocupat locul doi si trei in topul audientelor. Chiar daca s-a situat sub Pro TV, filmul s-a clasat peste productia difuzata in acelasi timp de postul de telviziune Antena 1. Casa in care s-a filmat serialul i-a fascinat deja pe cei .

Radu Tudor: Descoperire foarte rara in Marea Neagra - FOTO

Radu Tudor a anuntat, miercuri, pe blogul sau ca un cunoscut scafandru constantean a facut recent o descoperire foarte rara in Marea Neagra. Cunoscutul scafandru constantean Pascale Roibu a postat pe pagina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )