Libnet.ro
UNICEF

08:15

Luther ajunge in cinema mai repede decat credeam, promite Idris Elba

Playtech Playtech,
Luther ajunge in cinema mai repede decat credeam, promite Idris Elba

Idris Elba este unul dintre cei mai populari actori la nivel global, iar dincolo de implicarea sa in universul Marvel, o mare parte dintre fani au fost generati de serialul Luther. Luther este. continuă pe Playtech

Cancerele omoara mai repede in Romania decat in alte tari UE. Cum explica specialistii aceasta diferenta

Cele mai comune forme de cancer, dar care dau si cea mai mare rata a mortalitatii, ii ucid pe romani mult mai repede decat pe pacientii din alte tari europene. Lipsa educatiei si insuficienta dezvoltare a sistemului sanitar duc la morti premature, adica la zeci de mii de ani de viata furati.

Digi24: O noua pneumonie, mai mortala decat Covid-19, a ucis peste 1.700 de oameni intr-o tara din Asia Centrala. Avertismentul chinezilor

Un nou tip de pneumonie necunoscuta, care are un potential mortal mai mare decat noul coronavirus, ar fi ucis peste 1. 700 de persoane in acest an in Kazahstan, tara din.

Noul virus ucigas mai letal decat COVID-19: O pneumonie misterioasa face ravagii in apropierea Chinei. Peste 1.700 de morti

Oficialii chinezi au avertizat ca o pneumonie necunoscuta fatala, cu o rata a decesului mult mai mare decat cea a COVID-19, a fost raportata in Kazahstan. Potrivit site-ului ambasadei chineze, care.

PROIECT EDITORIAL SUSTINUT DE HUAWEI Romania, lovita mai puternic decat Europa de Vest de restrictionarea Huawei

Huawei, cel mai mare producator mondial de echipamente de telecomunicatii si unul dintre liderii industriei de telecomunicatii 5G, se bucura de o prezenta puternica la nivel mondial, in Uniunea Europeana, dar si in tara noastra. Echipamentele sale concureaza cu succes pe piata mondiala atat din punctul de vedere al preturilor, cat si al calitatii, potrivit specialistilor in tehnologie. indoielile legate de securitate invocate de Statele Unite ale Americii, fara niste dovezi clare, au facut ca unele state din lume sa interzica folosirea tehnologiei oferita de Huawei.

Noua jucarie a NASA: Psyche, robotul care va explora un asteroid mai valoros decat economia planetei noastre

NASA va incepe constructia unei noi nave spatiale. Numita Psyche, ea va explora un asteroid de 140 de kilometri numit 16 Psyche. Situat in principala centura de asteroizi dintre Marte si Jupiter a sistemului solar, 16 Psyche pare a fi nucleul metalic de fier, nichel si aur al unei protoplanete, pe cand cei mai multi asteroizi sunt stancosi sau inghetati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )