Libnet.ro
UNICEF

01:05

O mai recunosti? Asa arata, de fapt, Aspirina din Las Fierbinti, in viata reala

Playtech Playtech,
O mai recunosti? Asa arata, de fapt, Aspirina din Las Fierbinti, in viata reala

Actrita Mirela Oprisor, cunoscuta publicului pentru personajul Aspirina din serialul de comedie Las Fierbinti, are 46 de ani, s-a nascut in Brasov, si arata de nerecunoscut cand nu este pe platourile de fimare. Cum arata Aspirina dinLas Fierbinti in viata reala Mirela Oprisor este o figura emblematica a serialului Las Fierbinti, unde o insufleteste pe . continuă pe Playtech

Cum arata sotia lui Mihai Bobonete din Las Fierbinti. Asa a cunoscut-o, de fapt

Mihai Bobonete, alias Bobita este unul dintre actorii emblematici ai serialului Las Fierbinti si, totodata, prezentatorul emisiunii Falsez pentru tine de la Pro TV. Acesta a pus stop activitatilor obisnuite si a fugit in vacanta, la mare, alaturi de sotie si cei doi copii: Maria si Octavian. Bobita din Las Fierbinti, un familist convins Mihai .

Eugenia Serban, schimbare uluitoare dupa ce a invins de doua ori cancerul. Nu o mai recunosti FOTO

In urma cu un an iubita actria Eugenia Serban primea o veste dura, pe care nimeni nu si-ar dori-o. Medicii ii puneau diagnosticul de cancer ginecologic. Ulterior, dupa o ainvestigatie amanuntita Eugenia a aflat ca a fost depistata cu un al doilea cancer la san. Eugenia Serban: A fost una dintre cele mai urate zile .

Cine este, de fapt, tanarul din Craiova care a vrut sa se sinucida. A ucis o fetita de sase ani

Depresia este recunoscuta ca fiind, alaturi de cancer, boala secolului, in urma careia, din ce in ce mai multi tineri decid sa-si ia viata. Unii dintre acestia in dorinta de a-si duce la bun sfarsit planul implica si oameni nevinovati. Te iubesc, Ana! in aceasta dimineata, pe Centura Craiovei, a avut loc un dramatic accident, .

Sondaj IRES. Cat de ingrijorati sunt, de fapt, romanii din cauza coronavirus

Duminica se implinesc cinci luni de la primul caz de COVID-19 din tara. in prezent, Romania se afla in fata unor scenarii sumbre, sarind pragul de 1. 000 de infectari in ultimele 24 de ore, cifra uriasa care vine intr-un moment in care sistemul de sanatate este deja sub presiune. in aceasta perioada au existat solidaritate .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )