Libnet.ro
UNICEF

11:00

A murit Olivia de Havilland, celebra actrita din filmul Pe aripile vantului. Avea 104 ani

Playtech Playtech,
A murit Olivia de Havilland, celebra actrita din filmul Pe aripile vantului. Avea 104 ani

Olivia de Havilland, celebra actrita din filmul Pe aripile vantului a murit la varsta de 104 ani. Celebra actrita si-a gasit sfarsitul in Paris. Actrita a mai jucat in filme precum: Aventurile lui Robin Hood, Mostenitoarea si serialul Nord si Sud. Olivia de Havilland, celebra actrita din filmul Pe aripile vantului, a murit. Avea 104 . continuă pe Playtech

Cum a cucerit-o Alain Delon pe Romy Schneider. Actrita din filmul Sissy a fost marea lui iubire

Poveste impresionanta de dragoste! Cum a reusit sa o cucereasca Alain Delon pe Romy Schneider? Acesta abia daca si-a putut lua ochii de la actrita din filmul Sissy cand a vazut-o prima oara. Poveste de iubire ca-n basme. Cum a cucerit-o Alain Delon pe Romy Schneider? Alain Delon si Romy Schneider s-au cunoscut in anul .

Cum arata in tinerete Olivia de Havilland, actrita din Pe aripile vantului

Actrita Olivia de Havilland, cunoscuta pentru rolul lui Melanie Hamilton din Pe aripile vantului s-a stins din viata la onorabila varsta de 104 ani. De o frumusete rapitoare in tinerete, femeia a.

Actrita Olivia de Havilland, cunoscuta pentru rolul din filmul Pe aripile vantului, a murit la varsta de 104 ani

Actrita Olivia de Havilland, cunoscuta pentru roluri din filme ca Pe aripile vantului Gone With the Wind, Aventurile lui Robin Hood The Adventures of Robin Hood, Mostenitoarea The Heiress si serialul Nord si Sud North and South, a murit la Paris, la varsta de 104 ani, scrie News. ro.

A murit Olivia de Havilland. Actrita, castigatoare a doua Oscaruri, avea 104 ani

Actrita Olivia de Havilland a murit la Paris, la varsta de 104 ani. Aceasta a devenitcunoscuta pentru roluri din filme ca Pe aripile vantului Gone With the Wind, Aventurile lui Robin Hood The Adventures of Robin Hood, Mostenitoarea The Heiress si serialul Nord si Sud North and South.

Romy Schneider, actrita din filmul Sissi, marea iubire a lui Alain Delon. Cum a cucerit-o actorul si de ce a parasit-o. S-a invinovatit pentru moartea ei

Alain Delon si Romy Schneider s-au cunoscut in 1959, in Franta, pe platourile filmului Christine, iar urmatorii patru ani din viata lor au cimentat o relatie care avea sa dureze multi ani in sufletele lor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )