Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ce a patit Oana Zavoranu in timpul filmarilor pentru serialul Sacrificiul. Se plange ca s-a imbolnavit

Playtech Playtech,
Ce a patit Oana Zavoranu in timpul filmarilor pentru serialul Sacrificiul. Se plange ca s-a imbolnavit

Oana Zavoranu a trecut deja printr-o prima experienta negativa in timpul filmarilor serialului Sacrificiul. Aceasta a avut parte de un incident aparte care a spus ca a imbolnavit-o ulterior. Ce a patit controversata vedeta pa platourile de filmare? Oana Zavoranu, incident la filmarile serialului Sacrificiul Oana Zavoranu nici nu a revenit bine pe micile ecrane . continuă pe Playtech

Eva Longoria, hartuita sexual in timpul filmarilor pentru Neveste disperate. Actrita sustine ca a fost salvata de Felicity Huffman, anchetata pentru frauda

Actrita americana Eva Longoria 44 de ani) sustine ca a fost hartuita sexual pe vremea cand filma pentru serialul TV Neveste disperate Desperate Housewives si ca o colega din distributie, mai exact Felicity Huffman 56 de ani), care este anchetata intr-un caz de frauda, a salvat-o.

Declaratii BOMBA in showbiz! Oana Zavoranu, PANICA la filmari! Am inghetat in apa si...

Oana Zavoranu revine, dupa o pauza de pe micile ecrane de 15 ani, in noul serial produs de Ruxandra Ion intitulat Sacrificiul.

Ce rol interpreteaza Damian Draghici in serialul Sacrificiul de la Antena 1. Nu este doar actor

Serialul Sacrificiul debuteaza la Antena 1 pe 11 septembrie, de la ora 20:00. Din distributie face parte si Damian Draghici, care interpreteaza rolul lui Rapha. Artistul a dezvaluit cateva detalii din culisele productiei pentru care semneza si o parte din coloana sonora. Damian Draghici interpreteaza rolul lui Rapha in serialul Sacrificiul Serialul Sacrificiul reprezinta debutul .

Claudiu Istodor, despre colaborarea cu Maia Morgenstern, fosta lui sotie, in serialul Sacrificiul: E o actrita exceptionala, alta ca ea nu exista

Actorul Claudiu Istodor 59 de ani) a vorbit despre colaborarea cu fosta sa sotie, actrita Maia Morgenstern 57 de ani), din serialul Sacrificiul, productie ce va avea premiera pe 11 si 12 septembrie la Antena 1.

De la petrecere, direct la spital! Ce a patit Oana Roman la botezul fiicei

A vrut sa-si petreaca seara cu prietenii sai, dar a ajuns la spital! Oana Roman, una dintre persoanele invitate la botezul fetitei , a fost nevoita sa spuna pas distractiei, dupa ce s-a confruntat cu niste probleme de sanatate. Fiica fostului premier al Romaniei a ajuns de urgenta pe mana medicilor. Oana Roman, de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )