Libnet.ro
UNICEF

10:15

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Editia de luni, 16 septembrie

Playtech Playtech,
Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Editia de luni, 16 septembrie

Al doilea sezon al serialului Vlad a inceput odata cu scoala. Serialul de pe Pro TV a debutat pe 9 septembrie la Pro TV, au anuntat reprezentantii postului TV. Vlad se va difuza tot in fiecare zi de luni, ca pana acum fiind programat de la ora 20. Serialul Vlad este realizat dupa un format . continuă pe Playtech

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 Episodul 3 Live Stream

Serialul Sacrificiul a avut premiera pe 11 sepembrie si este difuzat de Antena 1. Peste 40 de actori au filmat in ultimele 13 saptamani, iar rezultatul se va vedea de la ora 20:00, in fiecare seara de miercuri si joi. Serialul este produs de Ruxandra Ion dupa un scenariu semnat de Radu Grigore si Simona .

Prognoza meteo ANM luni, 16 septembrie. Previziunile meteorologilor surprind

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta noua prognoza pentru ziua de luni, 16 septembrie. Previziunile specialistilor surprind, mai ales dupa valul de aer polar indicat de curand. Prognoza meteo ANM pentru luni, 16 septembrie Dupa ce nu cu mult timp in urma se anunta un val de aer polar care va lovi din .

Curs valutar BNR luni, 16 septembrie. Ce se intampla cu euro

Banca Nationala a Romaniei indica un nou curs. Cotatiile vor urma sa fie actualizate la orele 13:15, pe site-ul oficial al BNR. Pana atunci, iata cursul precedent si o paralela dintre cele din lunile trecute. Urmareste evolutia monedelor din tot sezonul cald! Curs valutar BNR luni, 16 septembrie Banca Nationala a Romaniei a emis un .

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti -Cu cat stai si te gandesti mai mult la o problema, cu atat descoperi mai multe motive de ingrijorare. Nu privi totul doar din prisma.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator -Nu face din tantar armasar, altfel tot tu iti strici ziua! Lasa stresul deoparte si nu te mai enerva la orice fleac. Motive de iritare.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn -Daca nu pui mana chiar acum pe sansa care ti se ofera, vei regreta mai apoi ca ti-ai taiat singur elanul care te-a cuprins initial. E o.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Sagetator -Visezi sa detii puterea absoluta, dar nu te imbata cu apa rece! Nu tot ce ti se pare tie ca e de succes, chiar este, ca atare fii mai.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion -Ca sa remediezi o problema pe care o tot cari dupa tine de ceva vreme, ar trebui sa te intorci cumva direct la sursa care a generat.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanta -Esti intr-un moment ceva mai comod in care nu ai chef de nimic obositor, de aceea refuzi orice invitatie de a participa la o activitate solici.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioara -Cand unul se ridica, altul coboara si aceasta va fi si tendinta actiunilor de pe parcursul acestei zile. Numai de tine depinde din ce taba.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )