Libnet.ro
UNICEF

00:06

Sotia lui Firicel din Las Fierbinti, probleme de sanatate. Liliana Mocanu a slabit 18 kilograme

Playtech Playtech,
Sotia lui Firicel din Las Fierbinti, probleme de sanatate. Liliana Mocanu a slabit 18 kilograme

Liliana Mocanu, indragita actrita din serialul Las Fiebinti unde interpreteaza rolul rolul Firicicai, sotia lui Firicil, a trecut printr-o transformare uluitoare. Actrita sufera de probleme de sanatate care au facut-o sa slabeasca 18 kilograme. Liliana Mocan, sotia lui Firicel din Las Fiebinti a slabit 18 kilograme din cauza unor probleme de sanatate Liliana Mocan, in . continuă pe Playtech

Cum aratau Bobita si Dorel din Las Fierbinti, in urma cu 20 de ani. Cei doi actori de la PRO TV sunt prieteni apropiati

Cum aratau Bobita Mihai Bobonete), patronul crasmei din Las Fierbinti, si Dorel Mihai Rait), fratele mai mic al sau, in urma cu 20 de ani? in viata reala, cei doi actori de la PRO TV sunt prieteni apropiati. Bobita si Dorel din Las Fierbinti, in urma cu 20 de ani Toata lumea ii cunoaste drept .

Bobita din Las Fierbinti si-a dat de gol colegii! Ce fac ei, de fapt, la repetitii. Surpriza mare pe care o pregatesc actorii de la PRO TV

Mihai Bobonete si-a filmat colegii la repetitii! Cele mai iubite personaje din Las Fierbinti filmeaza la momentul actual pentru sezonul cu numarul 17, in timp ce pe micile ecrane deruleaza sezonul 16. Acestia se intreg in glume chiar si inainte de filmari. Iata cum se distreaza Bobonete alaturi de colegii lui! Bobita din Las Fierbinti .

De ce a luat-o de nevasta Mihai Margineanu, Ardiles din Las Fierbinti, pe Andreea. Ce i-a spus femeia ca sa-l convinga

Mihai Margineanu, actorul care interpreteaza rolul lui Ardiles in serialul de comedie Las Fierbinti, difuzat de postul de televiziune Pro TV, are o sotie foarte frumoasa si este foarte mandru si indragostit de ea. Artistul a dezvaluit cum l-a cucerit Andreea in momentul in care a spus ca ea s-ar casatori si desculta. Cei doi .

Giani din Las Fierbinti s-a luat la intrecere cu Morosanu. Ce masina conduce vedeta de la PRO TV VIDEO

Costi Dita, actorul care interpreteaza rolul lui Giani in serialul de comedie Las Fierbinti, s-a luat la intrecere cu luptatorul Catalin Morosanu. Nu s-au luptat in ring, cum multi probabil s-ar astepta, ci au scos doua masini autohtone pe un circuit de curse. Actorul a urcat la volanul unui Oltcit Club 11 R, in timp .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )