Libnet.ro
UNICEF

01:05

Te uitai la serialul Dr. Quinn? Cum arata acum actorii principali

Playtech Playtech,
Te uitai la serialul Dr. Quinn? Cum arata acum actorii principali

Din 1993 pana in 1998, Dr. Michaela Mike Quinn a vindecat bolnavii in micutul sau oras din Vestul Salbatic. Fanii doctorului Quinn, femeia din medicina, o vor aminti pe Jane Seymour ca pe dr. Vindecatoare Michaela Quinn, care a jucat alaturi de frumosul, Joe Lando. Peste un deceniu de la inceperea spectacolului, iata cum arata . continuă pe Playtech

Cum arata acum Ayan. Fiul Mihaelei Radulescu le-a cucerit pe romance

Celebra vedeta de televiziune, Mihaela Radulescu, se poate mandri cu fiul ei, ajuns acum la varsta de 17 ani. Deja face furori pe retelele de socializare si din ce in ce mai multti spun ca seamana cu un celebru actor, la aceeasi varsta. Ayan Schwartzenberg a rupt gura targului Mihaela Radulescu, in continuare aflata la .

Cum arata acum fiica Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav. Ce mare s-a facut Sofia

Dupa ce Bianca s-a casatorit cu Victor Slav, in 2016 venea pe lume micuta Sofia, care acum are 4 anisori. Din pacate relatia celor doi nu a mai mers si au decis sa divorteze, iar micuta Sofia a locuit si locuieste si acum cu bunica ei, la Deva. Sofia, o adevarata domnita, frumoasa foc Micuta .

Emilia Ghinescu, aparitie ravasitoare. Cum arata acum, la 41 de ani

Emilia Ghinescu, cunoscuta interpreta de muzica populara, a ajuns la frumoasa varsta de 41 de ani. Cantareata formeaza un cuplu cu Sebastian de cativa ani buni si au impreuna o fetita, Anastasia, in varsta de 4 ani, cantareata mai avand dintr-o relatie anterioara alte doua fete. Emilia Ghinescu, aparitie ravasitoare pe retelele de socializare Emilia .

Cum arata acum fiica lui Mita de la Bere Gratis. Teodora are 14 ani

Mihai Georgescu, alias Mita, dela Bere Gratis, formeaza impreuna cu Liana Stanciu o echipa imbatabila, competata in urma cu 14 de ani rodul iubirii lor, Teodora. Fiica lui Mita de la Bere Gratis, o adevarata domnisoara. Are 14 ani si ii calca pe urme tatalui din punct de vedere muzical Mihai Georgescu este casatorit cu .

Cum arata acum Suri, fiica lui Tom Cruise. Cu cine seamana, de fapt, adolescenta

Singurul copil al actorilor Tom Cruise si Katie Holmes s-a transformat intr-o adevarata domnisoara, criticata, insa, de presa internationala. in varsta de 14 ani, aceasta atrage mult atentia, se doreste punctul central al tuturor actiunilor si iese in evidenta prin atitudine. Suri, fiica lui Tom Cruise, o adevarata domnisoara Cruise a inceput sa iasa cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )