Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cum s-au filmat Giani si Dorel din Las Fierbinti, in pauza de la filmari. Regele combinatiilor!

Playtech Playtech,
Cum s-au filmat Giani si Dorel din Las Fierbinti, in pauza de la filmari. Regele combinatiilor!

Noul sezon al serialului de la Pro TV a fost asteptat cu sufletul la gura de catre fani. De aceea, Giani si Dorel din Las Fierbinti s-au filmat chiar in plina actiune, desi erau in pauza de la filmari. Cei doi actori au acelasi umor cu care au obisnuit pe toata lumea si din acest . continuă pe Playtech

Meseria secreta pe care Primarul Vasile din Las Fierbinti (Gheorghe Ifrim) ar fi trebuit sa o aiba in viata reala. S-a aflat recent

Actorul Gheorghe Ifrim, care joaca rolul primarului din Las Fierbinti, ar fi trebuit sa aiba o meserie opusa in viata reala. Meseria secreta pe care Gheorghe Ifrim, primarul Vasile din Las Fierbinti, ar fi trebuit sa o aiba in viata reala E greu sa ti-l imaginezi altfel pe Gheorghe Ifrim, deja vechi in lumea teatrului .

Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinti, surprinsa alaturi de iubitul misterios. Imaginile au pus pe jar fanii serialului

Daca in Las Fierbinti este o tanara frumoasa si naiva, in viata de zi cu zi se schimba rolul! Anca Dumitra 32 de ani), interpreta Gianinei din Las Fierbinti, este la fel de frumoasa, insa e fata serioasa si cu barbat acasa. Care iubit ati putea spune Ei, unul pe care il tine ascuns de .

Gianina din Las Fierbinti are un iubit misterios si surprinzator. FOTO

Gianina este unul dintre cele mai indragite personaje din sitcomul Las Fierbinti, difuzat de Pro TV. Galeria Foto iNCA O TRAGEDIE iN MUZICA ROMANEASCA! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABITA! S-A.

TRAGEDIE iN SHOWBIZ! Fanii Las Fierbinti, iN DOLIU! Detalii soc despre uciderea actritei de la Pro TV

O crima cumplita a indoliat fanii serialului Las Fierbinti in anul 2018. Anastasia Cecati 31 de ani) care a jucat un rol de nimfa in celebrul serial unde a aparut langa Giani si Bobita, a fost ucisa cu.

FOTO Need for Speed la Compania de Drumuri. Cum au ajuns pe site-ul CNAIR sute de documente cu linkuri catre continut piratat: jocuri video, Las Fierbinti, manele cu Nicolae Guta sau filme indiene

Pe site-ul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere din Romania CNAIR) pana de curand exista un document tip PDF cu un link catre un torrent cu popularul joc video Need For Speed. Nu a fost singurul de acest gen. HotNews. ro a descoperit peste 300 de documente tip . pdf care redirectionau catre site-uri cu torrente cu continut piratat: de la jocuri video si programe software, la filme indiene, manele cu Nicolae Guta sau seriale precum Las Fierbinti. Cum au ajuns toate aceste documente sa fie gazduite de un site al statului roman? Vezi in articol explicatia reprezentantilor CNAIR.

Cum au ajuns Las Fierbinti, Nicolae Guta si jocuri piratate pe site-ul CNAIR

Nu stiu ce crezi tu ca fac bugetarii de la CNAIR cand sunt la serviciu, dar dupa imaginile afisate pe site ai putea crede, pe buna dreptate, ca se tin de manele, jocuri video si Las.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )