Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce difuzeaza Antena 1 in locul serialului Sacrificiul, miercuri, 25 martie 2020. Schimbari majore in grila

Playtech Playtech,
Ce difuzeaza Antena 1 in locul serialului Sacrificiul, miercuri, 25 martie 2020. Schimbari majore in grila

Din cauza crizei sanitare pe care o traversam, multe afaceri au de suferit. De asemenea, trusturile isi restrang activitatile sau suspenda noile emisiuni care trebuiau sa intre pe post. Ce se intampla cu grila serialelor de la Antena 1? Ce se va difuza miercurea in locul proiectului Sacrificiul? Ce difuzeaza Antena 1 in locul serialului . continuă pe Playtech

Alerta meteo: Cod galben de ninsori in Baragan pana miercuri, 25 martie

Vremea rea se prelungeste mana miercuri, 25 martie. Administratia Nationala de MeteorologieANM), a emis avertizari cod galben si portocaliu pentru mai multe judete. in Baragan se va forma polei si este asteptat strat consistent de zapada.

Ce difuzeaza PRO TV, luni seara, in locul serialului Vlad. Noua grila de programe

Din motive de siguranta, conducerea PRO TV a decis sa opreasca filmarile pentru serialul VLAD, pentru o perioada. insa avem si o veste buna pentru fani. Puteti vedea pe platforma protvplus. ro, toate episoadele difuzate pana acum, gratuit, la orice ora. Ce se difuzeaza pe Pro Tv in locul serialului Vlad conform noii grile de programe .

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 Editia de sambata, 21 martie

Cel mai urmaritshow de umor a revenit pe micile ecranecu un cel de-al optulea sezon, care a avut marea premiera pe 22 februarie, de la ora 20:00, dupa Observator, la Antena 1. Delia, Cheloo si Mihai Bendeac au revenit in calitate de jurati si in cel mai nou sezon iUmor si sunt pregatiti sa fie .

COVID-19 in R. Moldova. Acces interzis in parcuri, incepand cu 25 martie. Militarii Armatei Nationale si angajatii MAI vor asigura ordinea publica

Incepand cu 25 martie, accesul cetatenilor va fi restrictionat in parcuri, terenuri sportive, de joaca si in alte zone publice din orasele si municipiile Republicii Moldova, pentru a evita aglomeratia, dar si raspandirea COVID-19. Anuntul a fost facut de catre premierul Ion Chicu, dupa sedinta Comisiei situatii exceptionale de luni, 23 martie.

Ministrul Economiei: Desi ne dorim ca firmele sa depuna declaratiile fiscale pe 25 martie, acestea NU PATESC NIMIC daca nu o vor face

Ministerul Finantelor a transmis ca a renuntat la propunerea de prorogare a termenului de depunere a declaratiilor fiscale de la 25 martie la 25 aprilie. Detalii AICI) in schimb, ministrul Economiei a declarat ca.

Companille vor fi nevoite sa depuna declaratiile fiscale pana la 25 martie

Companiile care sunt obligate sa depuna declaratiile fiscale pana la data de 25 martie 2020 nu beneficiaza de o amanare a termenului, asa cum anuntasera autoritatile anterior. Autoritatile fiscale au anuntat ca, desi prelungirea termenului de depunere.

Florin Citu, anunt de ultima ora: Firmele care nu depun declaratiile fiscale pe 25 martie nu patesc nimic

Firmele care nu depun declaratiile fiscale pe 25 martie nu patesc nimic, spune intr-o postare pe Facebook ministrul Finantelor Florin Citu, care acuza politicienii ca induc panica in societate.

Ministrul Economiei: Firmele nu patesc nimic daca nu depun declaratiile fiscale pana pe 25 martie

Virgil Popescu, ministrul economiei, energiei si mediului de afaceri, sustine ca firmele nu vor pati nimic daca nu depun declaratiile fiscale pana pe 25 martie. in plus, se suspenda sau nu incep masurile de executare silita prin poprire a creantelor bugetare, cu exceptia executarilor silite care se aplica pentru recuperarea creantelor bugetare stabilite prin hotarari judecatoresti pronuntate in materie penala.

Serie A: in plina pandemie de coronavirus, Napoli anunta reluarea antrenamentelor la 25 martie

Clubul Napoli a anuntat, vineri, reluarea antrenamentelor la 25 martie, in contextul in care Italia cea mai afectata tara de Covid-19 din Europa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )