Libnet.ro
UNICEF

19:45

Noul trailer Altered Carbon te va face si mai nerabdator pentru sezonul 2

Playtech Playtech,
Noul trailer Altered Carbon te va face si mai nerabdator pentru sezonul 2

Sezonul 2 din Altered Carbon e din ce in ce mai aproape, iar Netflix are acum si un trailer oficial pentru noua serie de episoade. Dupa o pauza de doi ani, fanii serialului primesc, in. continuă pe Playtech

OPEC se asteapta la o cerere mai scazuta pentru titei, din cauza epidemiei cu noul coronavirus

Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) se asteapta pe plan global la o cerere mai scazuta pentru titei in 2020, din cauza epidemiei cu noul coronavirus, si a anuntat ca productia sa a scazut semnificativ in ianuarie, fiind implementat noul pact privind limitarea furnizarii, transmit DPA si Reuters.

Gandaci fotografiati de o pacienta in sectia de Pediatrie din Focsani Spitalul spune ca nu sunt probleme, insectele mai apar pentru ca pacientii tin mancare in sertare

O fotografie cu gandaci in sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean din Focsani a fost postata, duminica, pe Facebook de o pacienta. Reprezentantii unitatii medicale spun ca gandacii nu umbla prin saloane, dar ca insecte mai apar pentru ca pacientii tin mincarea in sertare, transmite Mediafax.

Comitetul Unic de Rezolutie vrea reguli mai clare pentru salvarea bancilor

Europa are nevoie de reguli mai clare cu privire la modalitatea gestionarii bancilor aflate in colaps, respectiv pentru a preveni inegalitatea generata de cazuri precum salvarea cu 3,6 miliarde de euro a NordLB din Germania in decembrie 2019), potrivit ft. com, care citeaza conducerea Comitetului Unic de Rezolutie Single Resolution Board - SRB, agentia europeana creata pentru lichidarea bancilor).

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )