Libnet.ro
UNICEF

16:31

Tudor Chirila, actor in serialul Vlad de la PRO TV. Ce rol ar putea juca juratul de la Vocea Romaniei

Playtech Playtech,
Tudor Chirila, actor in serialul Vlad de la PRO TV. Ce rol ar putea juca juratul de la Vocea Romaniei

Fanii serialului Vlad vor avea parte de o surpriza deosebita. Juratul de la Vocea Romaniei lasa pentru scurt timp show-ul de muzica pentru a-si incepe povestea alaturi de persoajele din iubitul serial. Ce rol ar putea juca acesta? Tudor Chirila, actor in serialul Vlad inca putin si facem cunostina cu anul 2020, iar odata cu . continuă pe Playtech

BOMBA! TUDOR CHIRILA pleaca de la VOCEA ROMANIEI? PRO TV A LUAT DECIZIA

Decizie bomba la PRO TV! Tudor Chirila va parasi show-ul Vocea Romaniei? BIANCA DRAGUSANU, SNOPITA iN BATAIE! VICTOR SLAV NU A PUTUT SA O RECUNOASCA! IMAG INI DE COSMAR Artistul ar urma sa.

Tudor Chirila i-a dat o lectie de viata finalistului de la Vocea Romaniei pe PRO TV. Unde l-a dus juratul pe Dragos Moldovan

Tudor Chirila a vrut sa ii dea o lectie de viata concurentului sau de la Vocea Romaniei, Dragos Moldovan. Artistul l-a dus pe santierul echipei de la Daruieste Viata, iar Dragos a fost foarte impresionat. Tudor Chirila l-a dus pe Dragos Moldovan pe santierul echipei de la Daruieste Viata Asociatia Daruieste Viata construieste primul Spital .

Cine este Jasmina Rasadean. A meritat sa i-o fure Irina Rimes lui Tudor Chirila?

Emotii, palme umede, schimbarea a sapte stari in 10 minute, asa a fost vinerea trecuta, cand am aflat care sunt finalistii de la Vocea Romaniei. Optiunile sunt: Jasmina Rasadean, Andi Tolea, Elena Bozian si Dragos Moldovan. Mai sunt cateva ore pana cand telespectatorii isi pot vota preferatul si-l pot face castigator. Pana atunci, trebuie scris .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )