Libnet.ro
UNICEF

18:00

CTP, reactie dura dupa ce Simona Halep s-a calificat in semifinala de la Miami: ii manca din priviri pe cei din echipa ei

Playtech Playtech,
CTP, reactie dura dupa ce Simona Halep s-a calificat in semifinala de la Miami: ii manca din priviri pe cei din echipa ei

Simona Halep a invins-o pe Qiang Wang cu scorul de 6-4, 7-5 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Miami. Cristian Tudor Popescu a avut o reactie dura la adresa Simonei la finalul meciului. Jurnalistul a fost nemulaumit de faptul ca sportiva si-a certat staff-ul in primul set, la scorul de 4-3 E o [] . continuă pe Playtech

CTP e impresionat de Simona Halep. Principalul castig e relatia cu noul antrenor

Cristian Tudor Popescu a urmarit meciul castigat de Simona Halep in fata americancei Venus William in optimile de la Miami Open. Jurnalistul s-a aratat impresionat de jocul Simonei, care nu a avut probleme sa o invinga pe adversara sa si sa se califice in sferturi. CTP este de parere ca Simona Halep a luat cea [] .

Simona Halep e in sferturi la Miami. Prima reactie a Simonei dupa victoria cu Venus Williams

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Miami Open cu o victorie categorica in fata americancei Venus Williams, scor 6-3, 6-3. Fostul lider mondial a terminat meciul intr-o ora si 13 minute si continua cursa spre locul 1 in clasamentul WTA. Este impresionant. Sunt fericita ca pot reusi aceste lucruri. Munca pe care am depus-o [] .

Simona Halep, prima reactie dupa succesul de la Miami: Sunt foarte bucuroasa de aceasta victorie, inseamna foarte mult

Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Miami Florida), dupa ce a invins-o pe slovena Polona Hercog, cu 5-7, 7-6 1), 6-2. A fost un meci greu, a jucat.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami si e pe locul 2 WTA

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami Open si a urcat pe locul 2 in clasamentul WTA, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Qiang Wang cu scorul de 6-4, 7-5. Simona e la un singur pas sa redevina numarul 1 mondial. Sportiva noastra va intalni in semifinalele turneului de la Miami invingatoarea dintre cehoaicele [] .

Monica Niculescu a batut-o pe Simona Halep si s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu de la Miami

Monica Niculescu si Abigail Spears s-au calificat in sferturile probei de dublu ale turneului de la Miami, dupa ce au trecut de cuplul Simona Halep - Julia Goerges, scor 1-6, 7-5, 10-8, informeaza.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Polona Hercog 5-7, 7-6(1), 6-2 / Nervii, revenirea si calificarea in optimi

Simona Halep a avut parte de un meci epuizant in turul al treilea al turneului de la Miami. Polona Hercog 93 WTA) s-a demonstrat a fi o adversara mai dificila decat spunea clasamentul WTA majoritatea adversarelor isi ridica nivelul impotriva romancei), insa principala adversara a Simonei a fost chiar ea insasi in partida disputata pe Hard Rock Stadium. Nervoasa mai tot timpul, Simona s-a razbunat de mai multe ori pe racheta sa, a vociferat pe toata durata duelului a criticat pe rand fileul, loviturile sale in lung de linie si orice nu i-a convenit), insa a demonstrat determinare si a revenit dupa ce a pierdut primul set cu 7-5, impunandu-se in cele din urma cu 7-61), 6-2, dupa doua ore si 49 de minute de joc. Simona s-a calificat in optimi, unde o va intalni pe Venus Williams 6-3, 6-1 vs Daria Kasatkina).

Simona Halep, in optimile turneului de la Miami, dupa un THRILLER de 3 ore cu slovena Hercog. Adversara de top pentru romanca in urmatorul meci

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat duminica seara in optimile de finala ale turneului de la Miami, dupa un meci maraton impotriva slovenei Polona Hercog 93 WTA). Romanca a trecut de Hercog in trei seturi,.

VICTORIE! Simona Halep a demolat-o pe Wang si este in semifinalele turneului de la Miami, unde va juca cu LOCUL 1 MONDIAL pe masa

Simona Halep 2 WTA) este la un singur meci distanta de a redeveni prima tenismena a lumii, dupa ce a invins-o pe Qiang Wang, 6-4 / 7-5, si s-a calificat in semifinalele turneului de la Miami, acolo unde va da pe.

Simona Halep, declaratie magulitoare pentru Cahill: Niciun antrenor nu poate fi comparat cu Darren!

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Miami, dupa o lupta acerba cu Polona Hercog, din Slovenia.

VIDEO Simona Halep, festivalul nervilor, lupta imaginara cu propria-i loja si calificarea in semifinalele de la Miami (6-4, 7-5 cu Qiang Wang)

Intr-un moment in care conducea pe tabela 4-3 in primul set, dar tocmai isi pierduse serviciul), Simona Halep si-a varsat nervii pe baietii din loja ei, ducand apoi un razboi imaginar cu acestia. Nervii au fost aproape sa o coste pierderea setului al doilea a fost condusa cu 5-1). A reusit sa produca o noua revenire incredibila si sa castige mansa cu 7-5. Halep a trecut de Qiang Wang 18 WTA), s-a calificat in semifinalele de la Miami a egalat cea mai buna performanta la aceasta competitie) si este in grafic pentru revenirea pe locul 1 in lume.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )