Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dragnea, despre Iohannis: infractorul care s-a cocotat in cea mai inalta functie din statul roman

Playtech Playtech,
Dragnea, despre Iohannis: infractorul care s-a cocotat in cea mai inalta functie din statul roman

In cel mai recent set de declaratii incarcate de ura la adresa presedintelui tarii, Liviu Dragnea nu s-a ferit sa-l faca pe Iohannis infractor, hot si mincinos. Au trecut doar cateva zile de la atacul lui Iohannis la adresa lui Liviu Dragnea, dar un set de replici acide nu putea intarzia foarte mult. Liderul PSD [] . continuă pe Playtech

Dragnea, despre noile acuzatii aduse de DNA lui Tariceanu: Nu mai cred in coincidente...(VIDEO)

Liviu Dragnea a facut, joi, primele declaratii despre dosarul in care DNA cere incuvintarea inceperii urmaririi penale pe numele lui Calin Popescu Tariceanu intr-un dosar de luare de mita. Seful PSD a.

Dragnea l face si el infractor pe Iohannis: Presedintele spunea ca nu are dosare. Are. Cineva poate sa spuna ca el e infractorul care s-a cocotat n fruntea statului / Este tonomatul statului paralel

La doua zile de la atacul dur al lui Klaus Iohannis, Liviu Dragnea ii raspunde si el presedintelui despre care spune ca si el poate fi considerat infractor deoarece a avut dosare. Seful statului a declarat marti ca seful PSD este ;un infractor cocotat in fruntea statului.

Dragnea, atac la Iohannis:Nu a avut unul, ci noua dosare penale. E tonomatul statului paralel. El e infractorul care s-a cocotat pe cea mai inalta functie in stat

Liviu Dragnea l-a acuzat, joi, pe presedintele Klaus Iohannis de faptul ca a transmis mai multe informatii false si ca de-a lungul timpului ar fi avut noua dosare penale.

Dragnea, despre relatia cu seful SIE: Exceptionala, nu am vorbit deloc. Ce ironii a facut la adresa mai multor colegi care-l contesta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca nu a mai vorbit deloc cu Gabriel Vlase dupa ce colegul sau a fost numit in functia de sef al SIE. Mai mult, liderul social-democrat i-a ironizat pe doi colegi din tabara disidentilor.

Dragnea, despre dosarul lui Tariceanu: Coincidente stranii / Nu stiu continutul, nu pot comenta, dar am rezerve

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca i se pare o coincidenta stranie ca solicitarea DNA de incuviintare a urmaririi penale impotriva lui Calin Popescu Tariceanu a fost trimisa inainte ca acesta sa plece la Congresul ALDE si in contextul in care PNL anunta o motiune de cenzura impotriva Guvernului. Dragnea a spus ca, nestiind continutul dosarului, nu poate comenta, dar are rezerve.

Dragnea, despre dosarul lui Tariceanu: Coincidente stranii, dar nu stiu continutul, nu pot face comentarii / Nu l-am sunat, ca nu am vrut sa-l deranjez

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca i se pare o coincidenta stranie ca solicitarea DNA de incuviintare a urmaririi penale impotriva lui Calin Popescu Tariceanu a fost trimisa inainte ca acesta sa plece la Congresul ALDE si in contextul in care PNL anunta o motiune de cenzura impotriva Guvernului. Dragnea a spus ca, nestiind continutul dosarului, nu poate comenta, dar are rezerve, si a sustinut ca si el si ministrul Justitiei au aflat din presa despre solicitarea DNA vizandu-l pe Tariceanu.

Dragnea despre colegii pesedisti: Ar trebui sa fie mai tacuti

La sfarsitul sedintei de astazi a Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a declarat ca decizia cu privire la candidatul pe care PSD il va sustine pentru presedintia ASF va fi luata zilele astea, scrie News. ro.

Liviu Dragnea, despre relatia cu Gabriel Vlase: Exceptionala, nu am vorbit deloc! Seful PSD ia peste picior intalnirea de la SIE (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor a vorbit joi despre evenimentul de taina de marti seara de la SIE, prilejuit de onomastica sefului institutiei, Gabriel Vlase, fost deputat social-democrat. Eu nu.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )