Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani pot castiga copiii la Next Star. Stefan Banica, Loredana si Dorian Popa au o misiune foarte grea

Playtech Playtech,
Cati bani pot castiga copiii la Next Star. Stefan Banica, Loredana si Dorian Popa au o misiune foarte grea

In aceasta seara, incepand cu ora 20:00, la Antena 1 incepe un nou sezon din celebrul show Next Star, emisiune moderata de Dan Negru si cu un juriu de zile mari, format din Stefan Banica Jr. , Loredan Groza si Dorian Popa. Cati bani pot castiga copiii la Next Star. Stefan Banica, Loredana si Dorian Popa . continuă pe Playtech

Cand incepe Next Star, cu Loredana si Stefan Banica la prima aparitie in juriu

Sezonul 10 al show-ului Next Star, prezentat de Dan Negru si avandu-I in juriu pe Loredana, Stefan Banica si Dorian Popa, va incepe la Antena 1 pe 12 martie.

Joi, 12 martie, incepe Next Star, la Antena 1. Primele declaratii ale Loredanei Groza, in noul rol de jurat

Joi, 12 martie, incepe emisiunea Next Star, prezentata de Dan Negru, la ora 20. Pentru prima oara printre jurati e Loredana Groza, care va atrage atentia tuturor prin tinuta extrem de provocatoare. Eu nu am crezut, in viata vietilor mele, ca o sa existe asa un moment pe scena Next Star Loredana Groza, Stefan Banica, .

Azi incepe Next Star cu Loredana in juriu. Iata cat de sexy e artista!

In aceasta seara, la Antena 1, incepe noul sezon al emisiunii Next Star, iar juriul va fi compus din Loredana, Stefan Banica si Dorian Popa! Iata cat de sexy e artista si la ce trebuie sa ne asteptam! .

Cati bani castiga Andreea Balan din scandalul divortului. Artista a luat o decizie radicala

Multi se intreaba ce ii revine Andreei, din punct de vedere material, in urma scandalului monstru in care se afla de mai bine de trei saptamani. Iata cat castiga solista de pe urma separarii definitive de sotul ei! Cati bani castiga Andreea Balan din scandalul divortului? Momentele de cumpana pentru George Burcea si Andreea Balan .

Cu cati bani este platit gardianul care il pazeste pe Gheorghe Dinca. Salariul mizer pentru o misiune extrem de importanta

Gheorghe Dinca se afla in arest preventiv din data de 25 iulie 2019. Pe 28 februarie, magistratii de la Tribunalul Olt au decis prelungirea acestei masuri. De-a lungul vremii, principalul suspect in cazul Caracal a avut multe probleme in inchisoare, manuite cu greu de gardieni, furia celorlalti prizonieri pentru acuzat fiind mare. Cu cati bani .

Cati bani ia Irinel Columbeanu pentru Asia Express. Se vede ca a ajuns la fundul sacului

Afaceristul are probleme mari cu banii, dupa ce i-a fost pus sechestru pe avere. Irinel Columbeanu a luat decizia de a-si lasa unica fiica, pe Irinica, sa locuiasca alaturi de mama sa in America. Aceasta studiaza de doi ani peste Ocean. Cati bani ia Irinel Columbeanu pentru Asia Express Irinel Columebeanu se afla intr-o situatie .

Cati bani reprezinta, de fapt, premiul pus in joc de Loteria Romana la Loto 6 din 49

LOTO 649 este un joc de tip LOTO, in care numerele dintre care participantii isi aleg pe cele pe care le joaca sunt cuprinse intre 1 si 49, o varianta simpla avand 6 numere. Principiile de joc pentru acest sistem sunt aceleasi ca la celelalte jocuri de tip LOTO, particularizand la 6 numere din 49.

UE creste de 5 ori suma pentru refugiatii care se intorc acasa. Cati bani primesc

Uniunea Europeana, a decis sa mareasca suma pe care le-o ofera migrantilor pentru a se intoarce acasa. Acestia primesc de 5 ori mai mult ca pana acum, insa se tem ca numarul refugiatilor va crestere, deoarece suma este destul de mare. UE creste de 5 ori suma pentru refugiatii care se intorc acasa Migrantii care .

Concediu pentru a sta in carantina! Cine poate beneficia de el si cati bani va primi de la stat

In contextul unei pandemii generate de noul coronavirus, romanii trebuie sa fie informati cu privire la drepturile pe care acestia le au, atata timp cat sunt asigurati medical si prezinta stari de raceala sau gripa. Desi mai multe companii le-au permis angajatilor sa lucreze de acasa sau au intrerupt activitatea, exista si domenii in care .

Cati bani primesc, de fapt, de la Pro TV Mohammad Murad si restul juratilor de la Imperiul Leilor

PRO TV a pregatit o noua emisiune adresata celor care vor sa se lanseze in lumea afacerilor: Imperiul Leilor! Tinerii antreprenori care doresc sa vada cum ideea lor de afaceri prinde contur sau cei care vor sa-si dezvolte afacerile existente, trebuie sa pregateasca un plan pe care sa-l sustina in fata unui grup de potentiali .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )