Libnet.ro
UNICEF

13:00

inca o veste proasta pentru Catalin Botezatu. Sefii de la Bravo, ai Stil cauta inlocuitor

Playtech Playtech,
inca o veste proasta pentru Catalin Botezatu. Sefii de la Bravo, ai Stil cauta inlocuitor

Din pacate pentru Catalin Botezatu, starea de sanatate precara ii afecteaza si aparitiile TV. Fanii emisiunii Bravo, ai stil s-ar putea sa nu-l mai vada in acest sezon la masa juriului din cauza problemelor de sanatate pe care ii vor intrerupe pentru o perioada activitatea, pentru ca acesta trebuie sa se odihneasca pentru a se . continuă pe Playtech

Noi imagini cu Catalin Botezatu din Istanbul. Ce mesaje i-au transmis Raluca Badulescu si Mihaela Borcea

Catalin Botezatu a postat noi imagini cu el din Istanbul, pentru a le arata fanilor cum se simte dupa operatia dificila suferita. Ce mesaje i-au transmis Raluca Badulescu si Mihaela Borcea? Noi imagini cu Catalin Botezatu din Istanbul Creatorul de moda Catalin Botezatu a suferit o interventie chirurgicala in Turcia, dupa ce a fost depistat .

Catalin Botezatu a facut un nou control, dupa ce a fost operat. Ce vesti a primit de la medici

Catalin Botezatu a trecut recent printr-o interventie chirurgicala dificila. intr-o postare pe contul personal de Instagram, creatorul de moda a anuntat ca a fost la un nou control medical si a oferit detalii despre starea lui de sanatate. Catalin Botezatu a facut un anunt cu privire la starea sa de sanatate Va doresc un weekend .

DUMNEZEULE MARE! Catalin Botezatu a facut anuntul SFASIETOR despre starea sa de sanatate, dupa operatia de extirpare a TUMORII: Din nefericire... (GALERIE FOTO)

Creatorul de moda Catalin Botezatu a trecut prin momente extrem de grele, el fiind operat in Turcia. VEZI AICI GALERIA FOTO Designerul a trecut printr-o interventie complicata, dar care i-a salvat.

Veste buna pentru Barcelona: Messi si Dembele au revenit la antrenamente

Barcelona nu are parte de cel mai bun debut in La Liga are deja doua infrangeri in primele sapte etape), insa o veste buna vine din partea staff-ului medical: Lionel Messi si Ouasmane Dembele au revenit la antrenamentele echipei, dupa cum informeaza presa iberica apropiata de formatia de pe Camp Nou sport. es).

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )