Libnet.ro
UNICEF

23:30

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 15 martie

Playtech Playtech,
Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 15 martie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de duminica 15 martie Cine e fata care . continuă pe Playtech

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 14 martie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de sambata 14 martie Soc pentru Philip! Berna .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de duminica, 15 martie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romania a inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoria televiziunii: Survivor .

Rezultate LOTO 6 din 49. Numerele extrase duminica, 15 martie 2020 LIVE

Jocul Loto 649 este unjoc de tip loto,in care numerele dintre care participantii si le aleg pe cele pe care le joaca sunt cuprinse intre 1 si 49, o varianta simpla avand 6 numere. Principiile de joc pentru acest sistem sunt aceleasi ca la celelaltejocuri de tip loto, particularizand la 6 numere din 49. Rezultatele .

LOTO 649. Rezultatele extragerii de DUMINICA, 15 martie 2020

DUMINICA, 15 martie 2020, au avut loc noi extrageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc. Iata care sunt REZULTATELE LOTO de DUMINICA, 15 martie.

Prognoza ANM pentru duminica, 15 martie. Revin ploile si ninsorile

Agentia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo valabila pentru duminica, 15 martie. Astfel, aflam ca vremea ploioasa va cuprinde regiunile sudice si sud-vestice. Vor fi ploi, care se vor transforma local in lapovita si ninsoare. Asa arata prognoza ANM pentru duminica, 15 martie Cantitatile de apa vor depasi, izolat, 10 15 lmp, dupa .

LOTO 649. Numerele extrase duminica, 15 martie 2020. Schimbare de ultima ora de la Loteria Romana

Extragerea loto de duminica, 15 martie 2020, nu a fost transmisa la ora obisnuita.

Andreea Mantea ameninta mai multi concurenti de la Puterea Dragostei. Ce decizie a luat vedeta Kanal D

Mai multi concurenti de la Puterea Dragostei sunt pe punctul de a fi descalificati. Anuntul a fost facut de Andreea Mantea, prezentatoarea show-ul matrimonial. Vizati de descalificare sunt: Roxana, Turcu si Ella. Mantea, anunt despre descalificare Daca una dintre concurente, si anume Ella, a cerut permisiunea de a merge la doctor in tara, prezentand dovada .

Marius si Andreea Pirui, la cutite! Casa Puterea Dragostei mai pierde un cuplu?

Marius si Andreea Pirui au discutii aprinse! Se intrevede pierderea unui cuplu din casa Puterea Dragostei? Ce se intampla acum intre amorezi si de la ce a plecat totul? Ce reprosuri isi adreseaza? Puterea Dragostei: Marius si Andreea Pirui, discutii aprinse Discutii aprinse intre Marius si Andreea Pirui. Linistea a parasit cuplul din cauza unei .

Loteria Romana: Report de milioane de lei la Joker pentru extragerile de duminica, 15 martie

Un report de aproximativ 6,87 milioane lei 1,43 milioane de euro) se inregistreaza la categoria I a jocului Joker, pentru tragerile loto care vor avea loc duminica, informeaza Loteria Romana.

LOTO 649. Numerele extrase duminica, 15 martie 2020. Anunt important facut de Loterie

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )