Libnet.ro
UNICEF

22:45

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 14 martie

Playtech Playtech,
Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 14 martie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de sambata 14 martie Soc pentru Philip! Berna . continuă pe Playtech

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de sambata, 14 martie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoriateleviziunii: Survivor Romania! Emisiunea .

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 Editia de sambata, 14 martie

Cel mai urmarit show de umor a revenit pe micile ecrane cu un cel de-al optulea sezon, care a avut marea premiera pe 22 februarie, de la ora 20:00, dupa Observator, la Antena 1. Delia, Cheloo si Mihai Bendeac au revenit in calitate de jurati si in cel mai nou sezon iUmor si sunt pregatiti .

Scene greu de privit, la Puterea Dragostei. Postul Kanal D, amendat de CNA

Casa Puterea Dragostei a scos la iveala momente agresive si de jigniri fara masura. Scandalurile, din ultima vreme, i-au cam costat scump pe cei de la Kanal D, reprezentatii CNA luand atitudine imediat. Scene greu de privit, la Puterea Dragostei Conform paginademedia. ro, emisiunea Puterea Dragostei a degenerat iar, telespectatorii avand parte de scene pline de .

Andreea Mantea ameninta mai multi concurenti de la Puterea Dragostei. Ce decizie a luat vedeta Kanal D

Mai multi concurenti de la Puterea Dragostei sunt pe punctul de a fi descalificati. Anuntul a fost facut de Andreea Mantea, prezentatoarea show-ul matrimonial. Vizati de descalificare sunt: Roxana, Turcu si Ella. Mantea, anunt despre descalificare Daca una dintre concurente, si anume Ella, a cerut permisiunea de a merge la doctor in tara, prezentand dovada .

Kanal D, amenda usturatoare de la CNA pentru Puterea dragostei: Daca puneti la TV asa ceva, inseamna ca validati genul acesta de comportament

Kanal D a primit o amenda record de la Consiliul National Al Audiovizualului pentru emisiunea matrimoniala Puterea dragostei, prezentata de Andreea Mantea.

Marius si Andreea Pirui, la cutite! Casa Puterea Dragostei mai pierde un cuplu?

Marius si Andreea Pirui au discutii aprinse! Se intrevede pierderea unui cuplu din casa Puterea Dragostei? Ce se intampla acum intre amorezi si de la ce a plecat totul? Ce reprosuri isi adreseaza? Puterea Dragostei: Marius si Andreea Pirui, discutii aprinse Discutii aprinse intre Marius si Andreea Pirui. Linistea a parasit cuplul din cauza unei .

LIVE VIDEO. Audierea candidatilor pentru functia de ministru

Parlamentarii urmeaza sa voteze, de la ora 11:00, investirea Guvernului Orban, procedura urmand sa f.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )