Libnet.ro
UNICEF

18:00

De ce risti sa te imbolnavesti la schimbarea de anotimp

Playtech Playtech,
De ce risti sa te imbolnavesti la schimbarea de anotimp

Toata lumea stie ca trecerea dintre un sezon cald intr-unul rece, presupune in cele mai multe cazuri si aparitia racelii. Ei bine, specialistii stiu de ce imbolnavim odata cu trecerea. continuă pe Playtech

Unde a plecat Valentina Pelinel, in timpul nuntii fiicei lui Gigi Becali. Toata lumea a observat ca lipseste de la masa

Valentina Pelinel s-a numarat printre invitatii de onoare de la nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali. in timp ce muzica machedoneasca rasuna, iar patronul FCSB impartea bani ospatarilor, Pelinel a disparut. Toata lumea a observat ca lipseste de la masa. Unde a plecat sotia lui Borcea? Unde a plecat Valentina Pelinel, in timpul nuntii Teodorei, .

Cum s-a imbracat Anamaria Prodan la nunta fetei lui Gigi Becali. Rochia a fost remarcata toata lumea

Face ce face si iar fura toate privirile! Anamaria Prodan a onorat invitatia lui Gigi Becali la nunta fiicei sale, asa ca a avut grija ca la asa eveniment sa aleaga ceva extrem de elegant si deosebit. Iata cu ce rochie s-a remarcat impresara! Cum s-a imbracat Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali? .

Cum s-a imbracat Gigi Becali la nunta Theodorei. Ce a observat toata lumea la costumul lui

Distractie si voie buna la nunta Teodorei! Fiica lui Gigi Becali se marita azi, iar socrul mic nu putea sa se lase mai prejos si sa nu isi faca aparitia intr-o vestimentatie aparte. Cum s-a imbracat socrul mic? Cum s-a imbracat Gigi Becali la nunta fiicei sale, Teodora Mare petrecere, mare bairam in familia Becali! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )