Libnet.ro
UNICEF

13:46

Simona Halep, decizie radicala in 2020. Suporta deja primele consecinte

Playtech Playtech,
Simona Halep, decizie radicala in 2020. Suporta deja primele consecinte

Simona Halep a luat o decizie radicala in 2020. Campioana noastra suporta deja primele consecinte. Ce a declarat recent? Simona Halep, decizie radicala in 2020 Halep a avut un start de sezon foarte bun, cu o semifinala la Australian Open si un turneu castigat la Dubai. Pentru moment, nu se stie cand va reveni Simona . continuă pe Playtech

Cati bani castiga Andreea Balan din scandalul divortului. Artista a luat o decizie radicala

Multi se intreaba ce ii revine Andreei, din punct de vedere material, in urma scandalului monstru in care se afla de mai bine de trei saptamani. Iata cat castiga solista de pe urma separarii definitive de sotul ei! Cati bani castiga Andreea Balan din scandalul divortului? Momentele de cumpana pentru George Burcea si Andreea Balan .

Decizie radicala luata de Antena 3! Ce masuri de protectie au adoptat angajatii

Pentru ca noul coronavirus pare sa ia amploare pe zi ce trece si riscul unei epidemii este tot mai aproape, Antena 3 a anuntat cateva din masurile de precautie pe care le vor adopta, avand in vedere numarul mare de angajati, dar si posibilitatile multiple de a fi contact. Decizii radicale luate de Antena 3 .

Simona Halep si iubitul, mai indragostiti ca niciodata. Au fost surprinsi in ipostaze neasteptate

Simona Halep si Toni Iuruc formeaza un cuplu din 2019. Cum dragostea lor este inca la inceput, fiorii iubirii ii fac sa actioneze in consecinta. Cei doi amorezi au fost surprinsi in ipostaze neasteptate, in masina. Simona Halep si iubitul, mai indragostiti ca niciodata Simona Halep si Toni Iuruc au o relatie din vara anului .

Simona Halep si Toni Iuruc, cadouri de zeci de mii de euro. Care a fost cel mai scump dar

Pentru ocupanta locul 2 in clasamentul WTA, viata nu inseamna numai tenis. Simona Halep si Toni Iuruc se iubesc la nebunie si isi fac cadouri de zeci de mii de euro. Simona Halep si Toni Iuruc, cadouri de zeci de mii de ruo. Care a fost cel mai scump dar Demonstratiile romantice dintre Simona Halep .

Simona Halep, bucurie uriasa. Iubita lui Toni Iuruc a primit vestea in toiul noptii

Numarul doi in ierarhia mondiala, Simona Halep a primit titlul de cea mai buna jucatoare a lunii februarie, asta chiar daca a jucatg un singur meci, la Dubai, pe care l-a si castigat. Halep le-a depasit pe Aryna Sabalenka si Kiki Bertens, otrivit unui clasament intocmit de Asociatia se Tenis Feminin. Ce s-a intamplat cu turneul .

Ce face Simona Halep dupa ce pierde un meci. E prima oara cand recunoaste asta

Simona Halep a vorbit cu jurnalistii de la Digi Sport recent. Campioana noastra a povestit cu convingere ca spera sa dea lovitura si la turneul pe suprafata hard, a facut o paralela intre terenul din America si cel din Australia, dar a dat din casa si un lucru intim: ce face dupa ce pierde un .

Simona Halep: Ma simt mai stapana pe mine pe teren, am ajuns la un nivel de maturitate

Simona Halep 2 WTA) a declarat, intr-un interviu pentru Digi Sport, ca a avut un inceput de sezon foarte bun si a progresat la mai multe aspecte, ea mentionand ca a ajuns la un nivel de maturitate din punct de vedere psihic si isi gestioneaza mai bine emotiile.

Tenisul merge, totusi, mai departe. Simona Halep si-a adjudecat un nou trofeu, fara sa joace

Tenisul este in stare de soc dupa anularea turneului de la Indian Wells, insa, macar dintr-un anumit punct de vedere, lucrurile merg mai departe conform asteptarilor. WTA a publicat rezultatele traditionalei anchete lunare care stabileste superlativele tenisului feminin, iar Simona Halep si-a adaugat in palmares un nou trofeu.

Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul 2 mondial in clasamentul WTA, avand 6076 de puncte.

Simona Halep, jucatoarea lunii februarie

Fanii au votat-o pe Simona Halep in ancheta WTA cu privire la cea mai valoroasa jucatoare a lunii februarie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )